Fut a cég - 2022

2022-ben is folytatódik a legaktívabb cégek, munkahelyi közösségek versenysorozata sok új eseménnyel. A bőséges kínálat mellett a végső sorrendnél a minimum 5 eseményen résztvevő cégeket értékeljük. A kisebb létszámú cégeket úgy ösztönözzük a legalább 5 eseményünkön való részvételre, hogy a végeredménynél a dolgozói létszám figyelembe vételével 5 kategóriában hirdetünk győzteseket.

Fuss, kerékpározz, gyalogolj, ússz kollégáiddal!

A Fut a cég sorozat nem sportegyesületek, alapítványok, társadalmi szervezetek, hanem cégek, vállalatok, intézmények, munkahelyi közösségek versenye, ezért a részvételnél alapfeltétel, hogy a nevezett versenyzők egyéni és páros számoknál teljes mértékben, váltóknál a csapattagok többségében valóban a cég munkatársai, alkalmazottai, azok családtagjai, partnerei, üzletfelei legyenek.

A CÉGES VERSENYSOROZAT TERVEZETT ÁLLOMÁSAI 2022-BEN

 • január 13 - február 7. - Virtuális Zúzmara Futófesztivál (Virtuális esemény) - minden versenyszám érintett -

 • február 11 - március 2. - Farsangi Vágta (Virtuális esemény)

 • február 18 - március 16. - Helló Tavasz! (Virtuális esemény)

 • március 3-16. - Virtuális BSZM (Virtuális esemény)

 • március 25-28. - Virtuális Telekom Vivicittá (Virtuális esemény)

 • március 26-27. - 37. Telekom Vivicittá (érintett versenyszámok: a szombati váltó és a 7 km-es Midicittá, illetve minden vasárnapi versenyszám)

 • április 8-19. - Spuri Nyuszi hopp! (Virtuális esemény)

 • május 13 - június 7. - Helló Nyár! (Virtuális esemény)

 • május 27-30. - Virtuális ALDI Női Futógála (Virtuális esemény)

 • május 14. - 15. Tour de Tisza-tó (mindkét versenyszám - 15 km-es túra és 65 km-es hosszú táv - érintett)

 • május 27-30. - Virtuális ALDI Női Futógála (Virtuális esemény)

 • június 25. - 28. Futóest a Hősök terén (Minden egyéni és váltó versenyszám érintett.)

 • július 23. - 40. Lidl Balaton-átúszás (esőnapok: július 24., 30., 31., augusztus 6., 7., 13., 14.) - (Mindhárom versenyszám érintett!)

 • augusztus 19 - szeptember 12. - Helló Ősz! (Virtuális esemény)

 • augusztus 27. - 25. Kékes Csúcsfutás

 • szeptember 9-12. - Virtuális Wizz Air Budapest Félmaraton (Virtuális esemény)

 • október 7-10. - Virtuális SPAR Budapest Maraton (Virtuális esemény)

 • október 8-9. 37. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál (érintett versenyszámok szombaton: SPAR Maratonka 2,3 km, SPAR Gyaloglás 2,3 km, Riska Minimaraton 5 km, SPAR 10 km, 4×2 km-es váltó, vasárnap: SPAR Budapest Maraton egyéniben, SPAR Budapest Maraton Párban és a Maratonstaféta)

 • október 28 - november 7. - Halloween Run (Virtuális esemény)

 • december 2 - január 4. - Helló Tél! (Virtuális esemény)

Regisztráció a Fut a cég sorozatra

A Fut a cég sorozaton való részvételi szándék jelzése a normál nevezési folyamat része és nem jár külön költséggel. A sorozat érintett versenyszámaira történő nevezéskor a nevezési felületen, vagy a nevezési lapon a "Fut a cég" mezőnél "igent" kell jelölni és a "cégnév" rovatba beírni (egységesen és karatker-helyesen!)a cég nevét. A nevezési adatok rögzítését követően így a céges színekben nevezett versenyző, vagy csapat a táv teljesítésével megszerzett részvételi és eredményességi pontjai az adott cég pontszámait gyarapítják.

A CÉGES CSAPATOK NEVEZÉSÉRŐL RÉSZLETESEN ITT!!!!>>>

A RÉSZTVEVŐ CÉGEK ÉRTÉKELÉSE, PONTGYŰJTÉS VERSENYENKÉNT

A cég színeiben célba érkező csapattagok és egyéni versenyzők a teljesített táv mértéke szerint részvételi pontot, a váltó versenyszámok esetében a céges csapatok közötti sorrendet figyelembe vevő eredményességi pontot is kapnak. Részvételi és eredményességi pont is csak az érintett versenyszámokban jár a cégnek.

Az új pontrendszer kidolgozása folyamatban, annak részleteit január 20. után tesszük közzé.

ÉRTÉKELÉS A SOROZAT KÖZBEN
A sorozat egyetlen versenyének helyszínén sem tartunk külön eredményhirdetést a céges csapatok között.
Az érintett versenyek eredménylistáiban külön kereshető Fut a céges listák találhatók.
A cégek közötti pontverseny aktuális állása az érintett versenyek után 15 nap múlva erre a felületre kerül fel, így a ponttáblázat aktualizálásával folyamatosan nyomon követhető lesz a céges verseny állása is.
Az ötödik eseménytől kezdve az aktuális állásban elöl vannak csökkenő pontszám szerint azok a cégek, amelyek már legalább öt eseményen részt vettek (mivel ezek biztosan benne lesznek az éves értékelésben), mögöttük a többiek (amelyek újabb eseményen való részvétellel előreugorhatnak, ha több pontjuk van). Tehát lehet, hogy egy magasabb pontszámmal rendelkező cég hátrébb kerül, mert még nem biztosította a részvételét az összesített értékelésben.

ÖSSZESÍTETT ÉRTÉKELÉS A VERSENYSOROZAT VÉGÉN
A versenysorozat végén összesített eredményt hirdetünk azok között a cégek között, amelyek az érintett eseményből legalább 5 eseményen szereztek részvételi pontot. Azokat a cégeket, amelyek az előző alap feltételt teljesítették, tőlük bekért információk alapján alkalmazotti létszámuk szerint 5 kategóriába (mikro: 10 fő alatti; kis: 10-49 fő közötti; közép: 50-249 fő közötti; nagy: 250-999 fő közötti; óriás: 1000 feletti) soroljuk. Az 5 kategória I-VI. helyezett, legtöbb pontot szerző cégét díjazzuk a következő év elején megtartott eredményhirdetésen.

VÉDNÖK
TÁMOGATÓ
EMMI logó budapest_logo TÁRSSZPONZOR
cornexi_logo kometa_logo PARTNER

fb share