Fuss 2018-ban 2018 kilométert!

Már évek óta fut ez az "akciónk", és ahogy múlik az idő, egyre komolyabb kihívás elé állítjuk azokat, akik egész évben nem állnak le a futással. 2018-ban 2018 kilométer lefutására biztatunk. Idén is lesz póló, Facebook csoport, közösségi futóélet, kilométergyűjtés, miegymás.

2017 végére közel kétmillió kilométert tettünk meg az akció keretében. A 2018-as kihívást vállalóknak eggyel többet kell teljesíteniük a tavalyinál, de mindez 365 napra elosztva mindössze 2,74 métert jelent. Naponta 5,53, hetente 38,8 vagy havonta 168 kilométer a teljesítendő táv.

2018. január 1. és december 31. között gyűjtheted a kilométereket. Bárhol, bármikor, bármilyen terepen futhatsz, csak kövesd nyomon a megtett kilométereket. Segítünk is számolni őket, ezeken a helyeken és módokon rögzítheted a megtett távokat:

Facebook csoportunk lelkes futóinak létszáma folyamatosan nő, tarts velünk te is! A tagokkal egész évben diskurálhatsz, ötleteket kaphatsz, hol, hogyan, kivel futhatnád le a napi (kétnapi, háromnapi) adagot.Eldöntötted, bevállaltad, büszkén dolgozol azon, hogy idén legalább 2018 kilométert fuss? Akkor itt a remek lehetőség, hogy ezt másoknak is megmutasd! Rendeld meg a program technikai futómezét mindössze 2700 forintért!


A futómezek elöl-hátul emblémázottak, lehetőség van a hátára nevet, becenevet, egyéb rövid üzenetet felirattatni (max. 12 karakterig), ahogy a fenti képen is látható. Férfi és női fazon is rendelhető.

Ha név nélküli pólót szeretnél, annak az ára 2700 Ft.
Ha + egyedi feliratot is szeretnél a hátára, akkor 3500 Ft-ba kerül a póló.

Fontos infó: a rendelési határidő minden hónap utolsó napja.. Havonta egy alkalommal, a hónap végén zárjuk a rendelést, és ekkor gyártatjuk le az addig megrendelt pólókat, vagyis havonta egyszer postázzuk a kész pólókat is.

A rendelés menete: Kattints IDE, és mi lépésről-lépésre végigvezetünk a folyamaton.

A mérettáblázatot ITT találod.

Kitöltendő mezők:

  • Név - kötelező adat, erre a kommunikáció miatt és azért van szükségünk, hogy az átvételnél be tudjunk majd azonosítani
  • E-mail cím - kötelező adat, valós e-mail címet adj meg, így tudunk majd értesíteni az átvételről
  • Pólóméret - kötelezően választandó
  • Póló hátán megjelenő egyedi felirat - ez opcionális, ha szeretnél nevet/szöveget a hátadra, +800 Ft-ért megrendelheted. Figyelj az írásmódra, pontosan az a szöveg fog megjelenni a pólón, amit odaírsz.
  • Átvétel módja - kötelezően választandó adat, gondold át, hogy tudod a legegyszerűbben átvenni a futómezt! Ha nem a személyes átvétel mellett döntesz, akkor a pólót a GLS futárszolgálat fogja részedre kézbesíteni hétköznapokon. Célszerű munkahelyi címet megadni. A kiszállítás díja 1300 Ft, az összeget a megrendelt póló árával együtt kell elutalnod.

Ha az "elküld" gombra kattintottál, látsz egy üzenetet, ezt mindenképpen olvasd el, a fizetési tudnivalókat tartalmazza, melyek a következők:
Az árát kérjük utald át 2 munkanapon belül a következő bankszámlaszámra:
BSI Sport Kft.
10102086-51120700-01000007 (Budapest Bank)
A közlemény rovatba írd be: 2018 km póló rendelés" + az a név, amelyet az űrlapon megadtál.
Név nélküli póló ára: 2700 Ft
Névvel nyomott póló ára: 3500 Ft
Egy űrlap kitöltésével egy pólót lehet rendelni, ha szeretnél másik pólót is rendelni, újból ki kell tölteni a űrlapot.


FŐVÉDNÖK
NÉVADÓ FŐSZPONZOR
TÁMOGATÓ
EMMI logó főtáv_jó TÁRSSZPONZOR
cerbona2013 Isostar logo 2017 olimpiai ötpróba_logo volvo MÉDIATÁMOGATÓ
szuperinfo DIÉTA

fb share