Fut a színház - 2016

Ahol a művészlélek és a futólélek eggyé válhat...

6. alkalommal hirdetünk külön versenyt hazai és határon túli magyar színházak, bábszínházak, színházi szakemberek, zenekarok, színházi fesztiválok, színikritikusok, filmsorozatok, színházi szerzők, váltói számára október 9-én a 31. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon, Magyarország legnagyobb szabadidősport rendezvényén!

Egyedül nem megy?

Sebaj, hiszen a Flora Maratonstafétában 4 fős váltók teljesítik a klasszikus maratoni távot, ahol a tagok egymást váltva 12 km - 9,4 km - 7,7 km - 13,1 km-es szakaszokat futnak. Az első futó lehet egyéni maratonista is! Az útvonal fővárosunk legszebb pontjait érintve halad.

Rajt: 9.30-kor

Képviseljétek a színházi szakmát a futás ünnepén!

A 2015-ös jubileumi esemény valóban a futás ünnepe volt 27 860 nevezővel, ahol a magyarok mellett 73 ország 3500 futója színesítette a mezőnyt.

Kit érdekel mindez?

Tavaly már 30 színházi csapat versengett egymással, a média érdeklődésétől kísérve. Számukra ünnepélyes eredményhirdetést és díjkiosztót rendeztünk a győztes teátrumi csapat otthonában a Vígszínházban, ahonnan senki nem tért haza üres kézzel.Terveink szerint idén is egy patinás intézményben tartjuk majd a kategória ünnepélyes eredményhirdetését.

Színes, szöveges, mozgóképes beszámolónk a tavalyi eseményről ITT >>>

Fuss és jótékonykodj!

A Fut a színház - 2016 verseny csapatai által befizetett jótékonysági nevezési díjjal a Bajor Gizi Színészmúzeumot támogatjuk.

A közönségsiker garantált!

Az útvonal mentén végig zeneszó kísér, a célban sok ezer lelkes szurkoló tapsa vár, mindez fővárosunk világszép "kulisszái" között.

Felkeltettük az érdeklődésedet?

A futás sorrendjében kitöltött nevezési lapot küldd el a vendegnevezes@futanet.hu címre, vagy hozd be személyesen a BSI-be (1138 Budapest, Váci út 152-156.,az M3 Forgách utcai megállója mellett), fizesd be a csapatonként 16 000 Ft-os jótékonysági nevezési díjat és fuss egy jót a színházadért kollégáiddal!
Egy intézményből természetesen több stafétát is szívesen látunk.Nevezési határidő: október 1.

LETÖLTHETŐ SPECIÁLIS NEVEZÉSI LAP >>>.

A JÓTÉKONYSÁGI NEVEZÉSI DÍJ BEFIZETÉSÉNEK MÓDJAI >>>

ÍGY KÉRHETSZ ÁFÁS SZÁMLÁT >>>

Minden kérdésedre válaszolunk: 20/375-1829, lakatos.istvan@futanet.hu



fb share