Visszalépés és nevezési díj jóváírás a BSI eseményein

Visszalépés/Nevezés lemondása (2016.12.16-tól érvényes)

Ha nem tudsz részt venni egy eseményen, lehetőséged van nevezésed lemondására. Ez esetben a befizetett nevezési díj nem veszik el, részben felhasználható a lemondást követő év december 31-ig.

Két lemondási határidővel léphetsz vissza az eseménytől:

  • Ha visszalépésedet az eseményt megelőző hét hétfő éjfélig jelzed felénk, akkor 500Ft kezelési költséglevonása után a befizetett nevezési díjadat jóváírjuk az egyenlegedbe.

  • Ha visszalépésedet az esemény hetének szerda éjféli időpontjáig teszed meg, akkor a befizetett nevezési díjad 25%-a levonásra kerül kezelési költségként,
a többit pedig jóváírjuk az egyenlegedbe.

Mindkét jóváírt összeg a lemondást követő év decemberéig használható fel nevezési díjként az eseményeinken.(Online felhasználással 12.31-ig, irodában való beváltással, az adott év, nevezési iroda év végi zárva tartásának kezdetéig.) A jóváírt egyenleg nem váltható vissza készpénzre és nem képezi visszautalás tárgyát. A fel nem használt egyenlegeket a rendszer a lejárati dátum után törli.

Csak az online formanyomtatványon beérkezett visszalépéseket tudjuk elfogadni!

Egyéni visszalépés ITT

Csapat visszalépés ITT

A formanyomtatvány sikeres kitöltése esetén a megadott e-mail címedre azonnali visszaigazolást kapsz.
A nevezési díj termékek vásárlására - buszjegy, étkezési jegy, szállásdíj, mez stb. - nem használható fel.

Páros és csapatnevezés esetén kérjük a megjegyzés rovatban feltüntetni, kinek milyen arányban történjen a jóváírás! A lemondást személyesen irodánkban is intézheted.

Fontos, hogy,

  • első határidős visszamondás esetén az 500Ft vagy annál alacsonyabb nevezési díjak teljes egészében kerülnek jóváírásra

  • csapat visszalépés esetén, minden tag rá eső nevezési díj részéből levonásra kerül az 500 Ft vagy a 25%(függően a visszalépés időpontjától).

  • a szerda éjfél után beérkező lemondásoknál nem írunk jóvá nevezési díjat

Nevezési díjat nem térítünk vissza!

A visszalépéskor kapott e-mail értelmében a jóváírásokat azon esemény után dolgozzuk fel, amiről visszaléptél, s amiről visszaigazoló e-mailt küldtünk. (Kivételt képeznek azon lemondások, amikor adott eseményen belül szeretnél távot módosítani.Ezek jóváírási ideje 5 munkanap. Az átnevezésről itt találsz információkat.

Ha már felvetted a rajtcsomagodat, visszalépést nem fogadunk el.

A fitneszeseményekre vásárolt jegy esetén nem fogadunk el lemondást, mert a jegy átruházható másra, abban az esetben is ha névre szóló.

Speciális visszalépési szabályok a Spuri Balaton Szupermaratonon 2020 :

A 4 napos Balaton Szupermaratonon és a 2 napos FélBalaton Szupermaratonon a nevezés visszamondása esetén a nevezési díjat kezelési költség ellenében visszautaljuk vagy külön kérésre jóváírjuk. A határidőket és kezelési költség százalékokat az alábbi táblázatban találod. (Visszautalás esetén a visszalépési űrlap megjegyzés rovatában kérjük írd meg nekünk a bankszámlaszámodat.) Visszautalásra csak a 2020. február 14-ig visszamondott nevezések esetében van lehetőség.
Az ezután beérkező visszalépéseknél a szabályzatunknak megfelelően a nevezési díj 30%-nak levonása után keletkezett összeget írjuk jóvá. Visszalépéseket ezen két táv esetében legkésőbb 2020.március 02. éjfélig tudunk elfogadni.

BSZM 2020 visszalépési feltételek 2 és 4 napos távokon

Kezelési költség

Nevezési díj visszajuttatása

2019.12.01-ig

10%

visszafizetés számlára vagy jóváírás

2019.12.02-től

15%

visszafizetés számlára vagy jóváírás

2020.01.15-től

25%

visszafizetés számlára vagy jóváírás

2020.02.15-től

30%

csak jóváírás

Az egynapos távokon (Spuri Öböl Félmaraton, Maratonfüred, Maraton+) nincs lehetőség a nevezési díj visszautalására.(Ha ezektől a távoltól lépsz vissza, akkor azt a rájuk vonatkozó(fent olvashatod) visszalépési szabályzatnak megfelelőn teheted az ott felsorolt határidőkkel.

Táv módosítása a Balaton Szupermaraton eseményen

Ha a Balaton Szupermaraton bármelyik versenyszámán távot módosítanál akkor az eredeti távtól vissza kell lépned. A visszalépés után jelezd kérlek e-mailben átnevezési szándékodat a nevezes@futanet.hu oldalon és kollégáinkkal tudod egyeztetni az új nevezés paramétereit.

Csapattag módosítás a páros és váltó versenyeken

Módosítást az alábbi linken lehet leadni:

Csapattag módosítási űrlap

Módosítás esetén a személyre szóló befizetett nevezési díjak esetleges eltérését nem figyeljük, így kevesebb összeg esetén nem írunk jóvá és nagyobb összeg esetén sem kérjük a különbözet befizetését.

Módosításokat csak az űrlapon megadott határidőig tudunk elfogadni. Csapattag módosításra ez után is van lehetőség, de a kiválasztott pólónál az eredeti csapattag méretét tudjuk adni, aminek cseréjére lehetőség van az esemény napján a versenyközpontban.

GYIK

Le tudom mondani a nevezésemet?
Igen. Ha nem tudsz részt venni egy eseményen, lehetőséged van annak lemondására.

Milyen módon jelezhetem a visszalépést?
Csak az Online formanyomtatványon beérkezett visszalépéseket tudjuk elfogadni! A formanyomtatvány ITT érhető el.

Mit kell tennem, ha helyettem indulna valaki?
Ha más indulna helyetted, kérjük a további információkért kattints ide.

Meddig kell megtennem a visszalépést?
Két lemondási határidővel léphetsz vissz az eseménytől az erre szolgáló űrlapon.A visszalépés menetét és a határidőket itt találod.

Lemondás esetén kapok-e jóváírást a befizetett nevezési díjamból?
Igen. A visszalépési határidőtől függően írunk jóvá nevezési díjat az egyenlegedben. A részletekért kattints ide

A jóváírást meddig tudom felhasználni?
A jóváírt összeg a lemondást követő év december 31-ig használható fel.

Mekkora a jóváírás mértéke?
Ha visszalépésedet az eseményt megelőző hét hétfő éjfélig jelzed felénk, akkor 500Ft kezelési kölség levonása után a befizetett nevezési díjadat jóváírjuk az egyenlegedbe. Ha visszalépésedet az esemény hetének szerda éjféli időpontjáig teszed meg, akkor a befizetett nevezési díjad 25%-a levonásra kerül kezelési költségként, a többit pedig jóváírjuk az egyenlegedbe.

Mekkora a jóváírás összege, ha a nevezési díjam 300Ft volt?
Az 500Ft vagy annál kevesebb nevezési díjak teljes egészében kerülnek jóváírásra

Csapatot is le tudok mondani?
Igen. Páros és csapatnevezés esetén kérjük a megjegyzés rovatban feltüntetni, kinek milyen arányban történjen a jóváírás! A csapat visszalépéshez kattints IDE

Csapat esetén is van jóváírás?
Igen. Csapat visszalépés esetén, minden tag rá eső nevezési díj részéből -A VISSZALÉPÉSI HATÁRIDŐ FÜGGVÉNYÉBEN- az 500 Ft vagy a 25% levonása után fennmaradt összeg kerül jóváírásra.. pl: Ha a csapat nevezési díja 3*5000Ft volt akkor minden tag (a visszalépési időpont függvényében) 4500 Ft-ot vagy 3750 Ft jóváírás fog kapni.

'Ha a lecserélt csapattag aranykártyás díjat fizetettet de az új ember még nem indult eseményen. Ki kell-e fizetnem a díjkülönbözetet?
Nem. Illetve ellenkező esetben (indult már díjat fizetett futót aranykártyás váltja) nem írunk jóvá különbözetet.

fb share