Spuri Aranykártya Program 2019

BSI_logo

Spuri Aranykártya Program 2019

Akik 2018-ban legalább 5 BSI eseményen részt vettek (a vonatkozó naptári évre leadott érvényes nevezés bármelyik sportágban) vagy 2018-ban a BSI eseményein legalább 75 "futókilométert" gyűjtöttek (részletek lejjebb), 2019-ben Spuri Aranykártyásokká válnak, és kedvezményesen nevezhetnek a BSI rendezvényeire, valamint további kedvezményekben részesülnek!

A Spuri Aranykártyásokat megillető kedvezmények:

  • Spuri Aranykártya nevezési díjkategória a BSI 2019. évi eseményeire (kb. 20% kedvezmény az "indult már BSI eseményen" kategóriához képest)
  • 6% kedvezmény a Spuri Futóbolt üzleteiben
  • 10-40% nevezési kedvezmény egyes nem BSI által szervezett sporteseményeken. Az események folyamatosan frissülő listáját itt találod >>>
  • 10-40% kedvezmény a Spuri Aranykártya partnereknél. A partnerek folyamatosan frissülő listáját itt találod >>>
  • Rajtszámon Spuri Aranykártyás megjelölés

A Spuri aranykártyások listája elérhető
ITT

A listával kapcsolatos észrevételedet, problémádat a nevezes@futanet.hu e-mail címre várjuk. A listát folyamatosan frissítjük.

TUDNIVALÓK A VIRTUÁLIS SPURI ARANYKÁRTYÁRÓL ITT

A BSI események nevezéséhez a virtuális kártya meglétére nincs szükség, elég a nevezéskor jelezni (online nevezés esetén a Spuri Aranykártyás árat kiválasztani), hogy jogosult vagy a kedvezményre.

A Spuri Aranykártya érvényességi ideje
Az aranykártyás státusz egy naptári évre (+2 bónusz hónapra) vonatkozik.
Akik a feltételek (5 esemény vagy 75 futókilométer) teljesítésével váltak aranykártyássá, azok a teljesítést követő naptári év január 15-től a következő év március 15-ig nevezhetnek kedvezményesen, de nem csak az ebben az időszakban megrendezésre kerülő eseményeinkre, hanem minden olyan BSI-eseményre, amire ekkor nevezéseket fogadunk el.
Akik egyéb jogon váltak aranykártyássá, azok a jogosultság megszerzésének éve utáni év március 15-éig leadott nevezéseikre vehetik igénybe a kedvezményeket.
A kedvezmények igénybevételének visszamenőleges hatálya nincs, a jogosulttá válás előtt leadott nevezésekre a kedvezmény nem vonatkozik.

Így számoljuk ki a futókilométereidet

A Spuri Aranykártyához szükséges 75 "futókilométer" a BSI által rendezett események mindegyikén gyűjthető, a futás mellett beleszámít a 75 km-be a gyaloglás, kerékpározás, görkori, úszás, valamint a fitnesz is. Ezeket más-más szorzóval konvertáljuk futókilométerré a következőképpen:

1 km futás = 1 futókilométer
1 km gyaloglás = 1 futókilométer
3 km kerékpározás = 1 futókilométer
2 km görkori/síroller = 1 futókilométer
1 km úszás = 5 futókilométer
1 fitnesz eseményen való részvétel = 10 futókilométer

Így a Tour de Tisza-tó (65 km) teljesítése 21,67 "futókilométernek" számít, a Velencei Tóúszás 3 km-es úszótávja pedig 15 "futókilométernek".
Ha valaki a Velencei-tavi túra triatlon 1500 m úszás + 28 km bringa + 7 km gyalogtúra távját teljesítette, a lenti "futókilométereket" gyűjtötte:
1500 m úszás (1,5x5) = 7,5 futókilométer
28 km bringa 28/3) = 9,33 futókilométer
7 km gyalogtúra (7x1) = 7 futókilométer
Összesen: 23,83 futókilométer

A párosban vagy váltóban teljesített események esetében a futott távot az össztáv/csapat létszáma hányados alapján számítjuk (pl. Maratonstaféta esetében 42195/4 = 10,549 futókilométer).
A Tisza-tavi Bringatlonnál (mivel nem lehet személyre szabottan elkülöníteni a futós és a bringás kilométereket) speciális képletet alkalmazunk.



fb share