Iskolai nevezés 2020

Iskolai nevezés

Kizárólag iskolai csoportok számára igénybe vehető kedvezmény (nem követelmény, hogy mindenki az iskola tanulója, dolgozója legyen). Az elmúlt évek tapasztalatai és kérései alapján megpróbáltuk egyszerűsíteni a nevezési folyamatot. Az adott eseményre részletes nevezési útmutatót is készítünk. Ez az adott esemény linkjére kattintva olvasható majd el. A nevezés minimum 10 fő esetén lehetséges.

Tisztelt Szervező Tanár!

2020 sajnos egy rendhagyó év a szabadidősportesemények szempontjából.

A 35. Telekom Vivicittá Városvédő Futást, amelyen évente 5-6.000 iskolás vesz részt a különböző versenyszámokban, sajnos nem tudtuk megrendezni áprilisban, és később sem sikerült pótolni.

A 25. ALDI Női Futógála sem az eredeti májusi, hanem egy módosított, augusztus végi időpontban zajlott le, amikor a diákok még a nyári szünetet élvezték.

Az október 10-11-re tervezett 35. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál kollektív iskolai futamait a járványhelyzet bizonytalansága miatt idén töröljük, a korábbi években itt futó 6-7.000 iskolás verseny nélkül marad.

Az események utáni visszajelzésekből tudjuk, hogy a gyerekek örömmel vesznek részt, a teljesítést követően büszkén viselik, mutatják, kiemelt helyen őrzik a befutóérmüket. Az elmaradt idei élményeket, a közös nagy futások adta többletet nem tudjuk pótolni, de a futás élményének lehetőségét és a célba érkezés örömét szeretnénk egy speciális futás keretein belül átadni. Az áprilisi eseményt 3 héttel az első rajt előtt kellett lemondanunk, ekkorra a befutóérmek már megérkeztek, azóta is a raktárunkban várják, hogy tulajdonosaikhoz kerüljenek. Úgy gondoltuk, hogy az érmek is eredeti rendeltetésüknek megfelelően, befutóéremként szeretnének gazdára találni. Így kitaláltunk egy olyan lehetőséget, ahol több ezer diák a saját iskolai közegében, az osztálytársaival, barátaival futva tehet szert egyre, a 2020-as év nagyon kevés befutóérme közül az egyikre.

Ehhez kérjük az iskoládban a segítségedet!

Telekom Sulicittá 2020 - Fuss egy egyedi éremért diákjaiddal!

A Telekom Sulicittá egy virtuális futóesemény, amit a korábban BSI eseményen már részt vett iskolák diákjainak hirdetünk meg.
A virtuális futóesemény egy közös iskolai futás, amely megszervezhető:
- bárhol (iskolaudvaron, közeli parkban, utcán vagy sportpályán)
- bármely időpontban mostantól október végéig
- bármely 1 és 3 km közötti távon, amire az iskola adottságai megfelelőek

A résztvevő diákok ajándéka egy Telekom Vivicittá befutóérem. Nevezési díj NINCS, a Magyar Telekom jóvoltából a nevezés ingyenes az első 4000 résztvevő számára.

Nevezés menete:
Ha iskoláddal szeretnétek részt venni a virtuális eseményen, kérjük töltsétek ki a nevezési űrlapot.
Ha már tudjátok, hogy mikor teljesítitek a kihívást, jelezzétek ezt felénk a teljesítés előtt legalább 1 héttel a kollektiv@futanet.hu email címen, hogy az érmeket ki tudjuk szállítani. A virtuális futás napjáig mi eljuttatjuk az érmeket az iskolába, hogy a célba érkezőknek a teljesítést követően azonnal átadhassátok azt.

Az eseménynek létrehozunk egy Facebook eseményt, ahol szeretnénk minden résztvevő iskolát egy rövid beszámolóval, fotókkal megjeleníteni. Ezért kérjük, hogy az esemény előtt/közben/után készíts néhány fotót és azt küldd el nekünk egy néhány soros beszámoló kíséretében a marketing@futanet.hu címre. Természetesen szívesen várjuk a kép-szöveg kombinációnál kreatívabb beszámolókat is.

Reméljük, hogy segítségeddel a raktárunkban türelmetlenkedő érmek és a sportélményekre vágyó diákok mihamarabb és minél nagyobb számban egymásra találnak.

Messze van még 2021, de bízunk benne, hogy tavasztól újra a megszokott módon találkozunk a BSI eseményein, kérjük jegyezd meg már most a következő három időpontot:
35. Telekom Vivicittá - 2021. április 17-18.
26. Női Futógála - 2021. június 5.
36. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál - 2021. október 9-10.

Fussatok Velünk virtuálisan is!

fb share