Iskolai nevezés 2020

Iskolai nevezés

Kizárólag iskolai csoportok számára igénybe vehető kedvezmény (nem követelmény, hogy mindenki az iskola tanulója, dolgozója legyen). Az elmúlt évek tapasztalatai és kérései alapján megpróbáltuk egyszerűsíteni a nevezési folyamatot. Az adott eseményre részletes nevezési útmutatót is készítünk. Ez az adott esemény linkjére kattintva olvasható majd el. A nevezés minimum 10 fő esetén lehetséges.

2020. évi eseményeink iskolai nevezési feltételeiről hamarosan olvashatsz.

Kedves Szervező Tanár! Kedves Szülő!

A tegnapelőtt, március 11-én a Magyar Kormány által kihirdetett vészhelyzet határozatai között betiltottak minden 500 fő feletti szabadtéri rendezvényt. Ez az intézkedés természetesen érinti a tavasz legnagyobb létszámú szabadidősport eseményét, a Telekom Vivicittá Városvédő Futást és a hozzá kapcsolódó Fuss Velünk! Expot is.

Az eseményt egy új időpontra helyezzük át. A lehetséges dátumokról már folynak az egyeztetések, de egy 30.000 résztvevőt számláló fővárosi rendezvény esetében ez nem olyan egyszerű. Amint tudjuk a véglegeset időpontot, a hivatalos csatornáinkon értesíteni fogunk erről. A már benevezett résztvevőknek jelenleg nincs további teendőjük, a korábban leadott nevezések az új időpontra is érvényesek.

A májustól tervezett további eseményeink időpontjai egyelőre változatlanok, ezekről később adunk tájékoztatást a vészhelyzet alakulástól függően.

Nagyon nehéz ez a helyzet mind a hónapok óta készülő futóknak, mind az esemény előkészítésén már közel egy éve dolgozó munkatársainknak, de jelen helyzetben egyetlen helyes döntés létezik, az emberi élet és az egészség védelme. Reméljük, hogy hamarosan találkozunk a 35. Telekom Vivicittán, és boldogan üdvözölhetünk a választott távod céljában! Jó egészséget és jó futásokat kívánunk ebben a nehéz időszakban!

Ennél részletesebb tájékoztatást egyelőre nem tudunk adni, így e témában az egyéni megkeresésekre sem tudunk válaszolni.  További információink az új időpont ismeretében lesznek majd. Addig is arra kérünk, hogy minden más kérdésben a honlapunkon és a BSI applikációban is megtalálható eseményinformációból tájékozódj!  Köszönjük a megértésed és a türelmed.   

Amennyiben a kollektív@futanet.hu címre érkezett kérdésed nem a koronavírussal kapcsolatban bejelentett veszélyhelyzettel kapcsolatos, hamarosan válaszolni fogunk.

BSI

fb share