Verseny a versenyben

Fut a cég

Jó csapatot alkottok a munkahelyeteken? Vagy most akartok azzá válni?
Ott a helyetek 2012. június 10-én a Kossuth téren a 19. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltón. Ez az egyik legnépszerűbb futó esemény a cégek körében, amelyen tavaly több mint 250 céges csapat indult.

JÓ TÁRSASÁG - KIVÁLÓ HANGULAT - KÖZÖS SIKER

Toborozz egy sikeres csapatot, ismerd meg munkatársaidat sportos oldalukról is és legyetek részesei együtt egy fergeteges futó bulinak!

Versenyszámok:
A félmaraton váltón 3 fő, míg a maraton váltón 6 fő fut fejenként 7032,5 métert.

A versenyre nevezett céges csapatokat külön díjazzuk férfi és női kategóriában. A vegyes csapatokat a férfiak között értékeljük.
FONTOS!
A csapattagok több mint felének , vagyis 6 fős csapat esetén minimum 4 , 3 fős csapat esetén minimum 2 főnek egy cég munkatársaiból kell szerveződni. A csapatnévben egyértelműen szerepelnie kell a cégnévnek illetve a nevezési lapon jelölni kell a "Fut a cég" kategóriát.
Részletes versenykiírás itt.

Fut a cég EXTRA - versenysorozat a legaktívabbaknak

2012-ben 3 fordulóból álló futóverseny sorozatot hirdetünk céges csapatok, munkahelyi közösségek számára legnagyobb budapesti eseményeinken. Versenyre hívjuk az igazán aktív cégeket, hogy az alábbi versenyeken futásban mérkőzzenek meg egymással, megmutatva kitartásukat és nem utolsó sorban szervező-, mozgósító erejüket!

június 10.
19. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó
szeptember 9.
27. NIKE Budapest Félmaraton
október 7.
27. Spar Budapest Nemzetközi Maraton

Mutassuk meg együtt, hogy egy-egy cégen belül mekkora ereje, kisugárzása van a sportos, aktív életet élő közösségeknek!

A versenysorozat végén összesített eredményt hirdetünk a céges csapatok között. Az összesített eredmény számításakor a cégek színeiben indulók számát (részvételi pont) és a céges csapatok közötti sorrendet (eredményességi pont) vesszük figyelembe.
Részletes versenykiírás itt.

NÉVADÓ FŐSZPONZOR KIEMELT TÁRSSZPONZOR KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ Neo FM TÁRSSZPONZOR coca cola testebreszto 2011 erdinger MÉDIATÁMOGATÓ joy logo wellnes_cafe metropol TÁMOGATÓ budapest_logo

fb share