Jótékonyság a 20. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán

A BSI 2008 óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Az elmúlt évek elkötelezett szervező munkája és persze a Ti fogékonyságotok, segítő szándékotok sok szép eredményt hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében. A BSI által támogatott jótékonysági akciók eredményeiről folyamatosan tájékoztatunk híreinkben.

2014-ben a 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála jótékonysági termése 1,5 millió Ft volt, ismerd meg a részleteket ITT! >>>>

Idei versenyünk jótékonysági célja:

Mellettem a helyed - koraszülött babákért

Az Egyesület önkéntes anyukái most azért futnak, hogy Magyarországon is lehetőség legyen arra, hogy a szülők akár 24 órában is együtt lehessenek koraszülött babájukkal a kórházban. Hiszen ők azok a babák, akiknek a legnagyobb szükségük lenne anyukájuk ölelő karjára, illatára, szívverésének hangjára. Segítsd abban, hogy a SOTE koraszülött intenzív osztályának személyzete elvégezhesse azt a tanfolyamot, ami az egész világon feltétele annak, hogy a koraszülött babákat saját szüleik pelenkázhassák, fürdethessék, kenguru módszerrel összebújva egész nap együtt lehessenek velük! Ehhez 2.9 millió forintra van szükség.

ADOMÁNYOZZ ITT ! >>>

Az Egyesület standján kisméretű (44-50-es méret) babaruhákat is gyűjtenek koraszülöttek számára. Ha teheted, ne gyere üres kézzel!

VÉDNÖK
Novák védnök szalay TÁMOGATÓ
budapest_logo NÉVADÓ FŐSZPONZOR coca cola testebreszto 2011 KIEMELT TÁRSSZPONZOR
naturaqua KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ
metropol origo TÁRSSZPONZOR
nissan_new Aldi logó MÉDIATÁMOGATÓ
szuperinfo digisport life joy logo TÁMOGATÓ
biofreeze_uj maxballon EMMI logó

fb share