Kékes Csúcsfutók Klubja

A Kékes Csúcsfutás 15. jubileuma alkalmából 2012-ben a BSI megalapította a Kékes Csúcsfutók Klubját.

Ki lehet tagja a klubnak?
A klubnak tagja lehet minden olyan futó, aki 15 alkalommal teljesítette a Kékes Csúcsfutást. A teljesítések számát a befutóidők alapján az adatbázisunkban vezetjük. Aki legalább 15x-ös teljesítőként nem találja magát a klubtagok listáján (lejjebb), kérjük, a hiányzó év oklevelével vagy eredménylistájával igazolhatóan jelezze a hiányt a versenysorozat@futanet.hu címen.

Miért jó klubtagnak lenni?
A Kékes Csúcsfutók Klubja számos kedvezményt és ajándékot biztosít tagjainak:

 • díszoklevél: a 15. teljesített Kékes Csúcsfutás után egy jubileumi oklevelet kap a futó.
 • minden további ötödik teljesítés után újabb oklevelet adunk a klubtagoknak. Az okleveleket a teljesítés napján, az eredményhirdetéskor, illetve az eseményt követően a BSI nevezési irodájában lehet átvenni.
 • technikai futómez: a klubtagság elérésekor ajándékba adunk egy, a klub logójával ellátott technikai futómezt, rajta a teljesítések számával. Minden további 5. jubileum alkalmával újabb technikai futómezt ajándékozunk a teljesítések számával. A futómez az oklevéllel együtt vehető át.
 • Egyedi rajtszám: a klubtagok a tagság elérése után egy állandó, egyedi rajtszámot kapnak minden Kékes Csúcsfutásra. Az egyedi rajtszámot a nevezéskor a nevezési lapon előre jelezni kell. A szám nem szabadon választható, azt a BSI adja.
 • Minden klubtag hátrajtszám viselésére is jogosult, melyen az eddig teljesített Kékes Csúcsfutás száma szerepel.
Az egyedi rajtszám és a hátrajtszám csak előnevezés esetén igényelhető, valamint a futómezt és az oklevelet is csak előnevezés esetén tudjuk az adott versenyre elkészíteni. Megértéseteket köszönjük!
 • indulási lehetőség a BSI vendégeként: a mindenkori 5. jubileum elérésének évében, vagy az azt követő évben egy szabadon választott, BSI által rendezett tavaszi vagy nyári félmaratonon, vagy a Balaton Maraton bármely távján.
 • nevezési kedvezmény a teljesítések számától függően: a klubtagok jelentős nevezési kedvezményeket* kapnak a Kékes Csúcsfutás nevezési díjából:
  • 15-19 teljesítés esetén 25%
  • 20 teljesítés felett 50%
  • 25 teljesítés felett 75%
  • 30 teljesítéstől 100%
 • a klubtagok a Kékes Csúcsfutás helyszínén külön asztalnál vehetik át rajtszámaikat.

"*"= Nevezéskor a futóra vonatkozó, a nevezés leadásakor érvényes nevezési díj teljes összege befizetendő, a kedvezmény értékét pedig jóváírjuk, mely összeg bármely másik BSI esemény(ek) nevezési díjába beszámítható legkorábban az eseményt követő 30. naptól a nevezést követő év december 31-ig. A kedvezmény másra át nem ruházható, készpénzre át nem váltható.

Ellenőrizd a teljesítéseid számát az online nevezési rendszerben!
Ha már legalább 10 teljesítésnél tartasz, bekerülsz a jelöltek táblájába, és az online nevezési rendszerbe belépve ellenőrizheted, hogy hány teljesítésedet tartjuk nyilván, milyen messze vagy a tagságtól, illetve hogy mi az állandó rajtszámod, ha már klubtag vagy.
Az online nevezési rendszerben látható adataid közvetlenül az adatbázisból jönnek, ezért aktuálisabbak, mint a lent látható Excel-listák, amelyeket csak időszakosan tudunk frissíteni. Ha ott a helyes adatokat látod, akkor nincs szükség reklamációra!
A részleteket itt láthatod.

Kékes Csúcsfutók Klubja tagok:
23x-os teljesítők listája
22x-es teljesítők listája
21x-es teljesítők listája
20x-os teljesítők listája
19x-es teljesítők listája
18x-os teljesítők listája
17x-es teljesítők listája
16x-os teljesítők listája
15x-ös teljesítők listája

Kékes Csúcsfutók Klubja tagjelöltek:
10-14x-es teljesítők listája

FŐVÉDNÖK
Hiesz_vednok VÉDNÖK
TÁMOGATÓ
EMMI logó TÁRSSZPONZOR
cornexi_logo natur zitrone szentkirályi_2017 MÉDIATÁMOGATÓ

fb share