Metropol Médiabajnokság - 2016.

Kié ma a vezető cikk? Ki uralja a nézettségi statisztikát? – Piha, most nézzük azt, ki a legjobb a futásban?!

A tempó nem csak verseny közben fontos (sőt!), hiszen az jelentetheti meg a hírt melegében, aki elsőként ért oda. Így aztán nem elhanyagolható, hogy ki hány perces kilométerekre képes is. Nos, most minden kiderülhet!

Nevezzétek a szerkesztőséget egy vagy több háromfős csapattal a Metropol Médiabajnokságra, ami idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre a 23. K&H mozdulj! maraton és félmaratonváltó keretén belül. Chippel mérjük az időt, a hivatalos eredménylistában ellenőrizhető, hogy ki milyen gyorsan ért a "helyszínre", azaz a célba. A leggyorsabbak "díja" az, hogy ezután minden fontos ügyhöz azonnal őket "ugrasztják majd" (ki mást?). Emellett az sem elhanyagolható persze, hogy vezércikk ide, vezető riport oda, végül a dobogó legfelső fokára is fel lehet állni.
Szóval azt tanácsoljuk, ne is húzzátok tovább az időt, induljon a háromfős csapatok szervezése!

Játékszabályok

- A hivatalos 21,0975 km-es félmaratoni távot háromfős csapatok teljesítik, minden tag 7 km-es kört fut.
- A csapat legalább egy tagjának szigorúan a nevező szerkesztőség vagy kiadó munkatársának kell lennie, de sokkal szebb, ha kettő vagy mindhárom tag ott dolgozik.

Lássuk, mi a tennivalótok, ha indulni szeretnétek!

1. Szervezz csapattá három embert!
2. Bizonyosodj meg róla, hogy mindannyian le tudtok futni 7 kilométert! De gyalogolni is lehet, csak úgy valószínűleg nehéz lesz jó helyezést elérni.
3. Válasszatok csapatnevet, amelynek magába kell foglalnia a szerkesztőség vagy kiadó nevét is!
4. Töltsétek ki és küldjétek vissza a nevezési lapot legkésőbb június 3-ig! Nevezési lap innen letölthető >>>.
5. Gyertek el és érezzétek jól magatokat június 12-én, amikor is az Ötvanhatosok terén majális hangulatban tölthetitek el az időt, míg a csapattársatokra vártok!

A médiabajnokság jótékonysági nevezési díja 1800 Ft személyenként, mellyel az SOS Gyermekfalvak munkáját támogatjátok, azaz nem csak magatoknak, de az SOS Gyermekfalvakban nevelkedőknek is jót tesztek.
Ha sikerült bennetek feltüzelni a harci kedvet, akkor a paitz.krisztina@futanet.hu e-mail címen jelentkezhettek a kitöltött nevezési lappal!

TÁMOGATÓ
budapest_logo EMMI logó NÉVADÓ FŐSZPONZOR
KIEMELT TÁRSSZPONZOR
Telekom 2013 KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ
metropol TÁRSSZPONZOR
Horalky_logo ActiveO2 cerbona2013 MÉDIATÁMOGATÓ
digisport Presztizs Sport logó Diéta és Fitnesz player.hu szuperinfo

fb share