VI. Jogi Fórum Kupa

24. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó keretében hatodik alkalommal hívja külön versenyre a jogászokból, jogi területeken dolgozókból álló 3 fős félmaratonváltó, vagy 6 fős maratonváltó futócsapatokat, meghirdetve számukra a

JOGI FÓRUM KUPÁT

védnökünk
dr.Trócsányi László
Igazságügy miniszter

Versenyünkkel lehetőséget kínálunk a jogi területen dolgozóknak arra, hogy személyes példamutatásukkal hívják fel a figyelmet a fizikai aktivitás, a rendszeres sportmozgás életminőségre gyakorolt pozitív hatására.

Jó társaság - kiváló hangulat - közös siker!

Külön értékelés és díjazás a szakmai bajnokságon

A Jogi Fórum Kupa csapatait külön is értékeljük és díjazzuk kizárólag az egymás között elért teljesítményük alapján. A külön díjazására nem a versenyen, hanem egy külön erre az alkalomra szervezett eseményen kerül sor, amelyre minden résztvevő csapatot meghívunk. Itt mindkét táv I-III. helyezett férfi és női csapatai serleget kapnak, a IV-X. helyezett váltók pedig csapatnévre szóló oklevelet vehetnek át.
KÜLÖNDÍJ a 6 fős budapesti csapatok leggyorsabb férfi, illetve a 3 fős vidéki váltók leggyorsabb női versenyzőjének: az "Angol jogi szaknyelv I. Contract law- Szerződések joga" című kötet és a 8 hetes "Jogi Angol Kulcsszavak Könnyedén" szókincsfejlesztő online képzés, ami akár futás közben is tanulható, mivel az MP3-ak magyarul és angolul is tartalmazzák a szakkifejezéseket, sok-sok példamondattal, beszédre ösztönző feladattal.
A díjak felajánlója a Dr.Kovács Nyelvstúdió

Kedvcsinálónak nézd meg szakmai partnerünk beszámolóját a 2016-os Jogi Fórum Kupáról

Versenykiírás
A verseny időpontja: 2017. június 11. vasárnap A rajt/cél helyszíne: Budapest, 56-osok tere

Jogi Fórum Kupa Félmaraton váltó: 3 fős csapatok versenye, ahol a váltó minden tagja 1 kört, azaz 7032,5 métert fut, a csapat így összesen 21,1 kilométert, vagyis egy félmaratont teljesít.
Jogi Fórum Kupa Maraton váltó: 6 fős csapatok versenye, ahol a váltó minden tagja 1 kört, azaz 7032,5 métert fut, a csapat így összesen 42,2 kilométert, vagyis egy maratont teljesít.

Kategóriák: a Jogi Fórum Kupában férfi és női kategóriában indulhatnak a csapatok. A vegyes csapatokat a férfiak között értékeljük.

Nevezés a Jogi Fórum Kupára: A www.futanet.hu oldal "Nevezés" legördülő menüjében szereplő módokon.

A kitöltött nevezési lapra rá kell írni: "Jogi Fórum", online, vagy e-mailben történő nevezés esetén a "megjegyzés" rovatban kell ezt feltüntetni. Csak az így beérkezett, teljes körűen kitöltött nevezéseket tudjuk figyelembe venni a külön értékelésnél. Utólagos helyesbítésre nincs mód.
(Az a csapat, amelynek tagjai közül legalább ketten, illetve négyen egy cégnél, intézménynél is dolgoznak és a nevezési lapon, vagy az online nevezési felületen jelöli a Fut a cég kategóriát, a Jogi Fórum Kupa mellett a Fut a cég kategóriában is értékelésre kerül.)

Nevezési díjak az ITT >>>> található díjtáblázat szerint.

Eredménylista: A Jogi Fórum Kupára nevezett csapatok szerepelnek az összetett eredménylistában és a külön elkészített kategóriánkénti listában is. A kategória eredményeket június 20-án jelentetjük meg a honlapunkon.

Bővebb információ: lakatos.istvan@futanet.hu , 20/375-1829

VÉDNÖK
TÁMOGATÓ
budapest_logo EMMI logó NÉVADÓ FŐSZPONZOR
KIEMELT TÁRSSZPONZOR
Telekom 2013 TÁRSSZPONZOR
cerbona2013 Isostar logo 2017 olimpiai ötpróba fekete Xixo logó PARTNER
MÉDIATÁMOGATÓ
Diéta és Fitnesz szuperinfo DIÉTA

fb share