26. K&H mozdulj! félmaraton és futófesztivál - megközelítés

Verseny helyszínének megközelítése

az esemény megközelítésekor tartsd be a járványügyi előírásokat (pl. maszk tömegközlekedésen)

Déli pályaudvarról: szállj fel az M2 metróra és utazz vele a Deák térig. Itt szállj át az M1-es metróra (Mexikói út irányba) és utazz vele a Széchenyi fürdő megállóig. Onnan kb. 3-400 méteres sétával éred el a versenyközpontot a Hősök terén.

  • A verseny ideje alatt a Hősök tere megállónál a járművek nem állnak meg!

Keleti pályaudvarról: szállj fel az M2 metróra és utazz vele a Deák térig. Itt szállj át az M1-es metróra (Mexikói út irányba) és utazz vele a Széchenyi fürdő megállóig. Onnan kb. 3-400 méteres sétával éred el a versenyközpontot a Hősök terén.

  • A verseny ideje alatt a Hősök tere megállónál a járművek nem állnak meg!

Nyugati pályaudvarról: szállj fel a 4/6-os villamosra és utazz vele az Oktogon megállóig. Itt szállj át az M1-es metróra (Mexikói út irányba) és utazz vele a Széchenyi fürdő megállóig. Onnan kb. 3-400 méteres sétával éred el a versenyközpontot a Hősök terén.

  • A verseny ideje alatt a Hősök tere megállónál a járművek nem állnak meg!

  • Ide kattintva a a BKV menetrendet láthatod
    • A Hősök tere környékén közlekedő felszíni járatok terelt útvonalon közlekednek, indulás előtt tájékozódj a lehetőségekről!

Ha tömegközlekedési eszközzel kívánod elhagyni a verseny helyszínét, különösen a félmaraton résztvevői vegyék figyelembe, hogy a késői célba érkezés miatt bizonyos járatok már nem fognak közlekedni!

fb share