BSI mozgás ajándékutalvány

BSI mozgás utalványt ajándékba!

Közeleg egy születésnap, névnap, házassági évforduló és nincs ötleted, hogy mi legyen a meglepetés? Ajándékozd a célba érés, a mozgás felejthetetlen örömét! Vásárolj barátodnak, szerettednek BSI ajándékutalványt. Az ezzel járó különleges, egyedi ajándékkártyát becsomagolhatod, feldíszítheted, üzenhetsz rajta.

Az ajándékutalvány 2000 és 5000 Ft-os címletekben kapható és névértéken felhasználható a vásárlás napjától számított egy éven belül, bármely BSI által szervezett eseményre történő előzetes nevezéskor, jegyvásárláskor.

Az utalvány megvásárolható:

  • személyesen a BSI nevezési irodájában Budapest, 13. kerület, Váci út 152. nyitva: hétköznapokon 9 és 17 óra között)
  • a BSI eseményein az információs sátorban,
  • on-line a nevezes.futanet.hu oldalon. Az on-line megrendelt ajándékutalványokat, az on-line vásárláshoz szükséges regisztráció során megadott címre kipostázzuk a megrendelőnek. Az utalványt a pénzösszeg beérkezését követően 2-3 napon belül adjuk postára.

Az utalvány beváltható:

  • személyes nevezés esetén a BSI nevezési irodájában, vagy a BSI eseményeken az információs sátorban. Az utalvány személyes beváltásához szükség van a sorszámozott utalványra, a nevezéssel egy időben be kell mutatni azt.
  • a futanet.hu on-line nevezési rendszerén keresztül, a BSI nevezési iroda munkatársaival történt előzetes egyeztetést követően.

Az ajándékutalvány sorszámozott, csak előnevezés esetén használható fel, készpénzre nem váltható. Az utalványon szereplő összegnél alacsonyabb nevezési díj esetén készpénzt nem áll módunkban visszafizetni, de az utalvány tulajdonosának, a BSI-nél nyilvántartott egyenlegében jóváírjuk a visszajáró összeget. Ez az összeg az utalvány vásárlásának napjától a következő év végéig(online beváltás esetén 12.31 irodai beváltás esetén december eleje) használható fel a BSI által szervezett sportrendezvényekre történő előnevezés, illetve előzetes jegyvásárlás esetén.

fb share