13. Spuri Balaton és FélBalaton Szupermaraton ajándék futómellény

Március 5-8-ig rendezzük meg a 13. Spuri Balaton és FélBalaton Szupermaraton eseményünket. A 4 és 2 napos távon egyéniben, párosban és csapatban indulókat egyaránt egy szuper futómellénnyel várjuk majd a rajtszám-átvételnél. Ehhez viszont fontos, hogy pontosan tudjuk a neked megfelelő mellényméretet.

2019.12.12-én kaptatok külön-külön egy személyre szabott e-mail-t, ahol ki tudjátok tölteni a mérettáblázat alapján, hogy mekkora mellény kell majd nektek. Kérünk Titeket, hogy aki még nem töltötte ki, az legkésőbb 2020.01.20. éjfélig tegye meg! Egyéb esetben a leadott póló méretek alapján lesz legyártva a mellény. A mai nappal újra kiküldtük ezeket az e-maileket azoknak, akik nem töltötték még ki a pontos méreteket. Javasoljuk, hogy ellenőrizzétek a PROMÓCIÓK és SPAM mappába érkező leveleiteket is.

Előre is nagyon köszönjük!

A négynapos, tókerülő 195 kilométeres Balaton Szupermaraton vagy az azt felező 94,9 kilométeres FélBalaton Szupermaraton, a klasszikus maraton vagy félmaraton, illetve a maraton+ táv bármelyik napon - ez a 2020-as kínálat.

A mellény női és férfi fazonban, többféle méretben választható, a nevezésnél kérjük, hogy pontosan válaszd ki a neked megfelelő méretet:

További eredményes, sikeres felkészülést Mindenkinek! Hamarosan találkozunk!

fb share