Szakmai bajnokságok

Legyél a szakmád 5 km-es, 10 km-es, vagy félmaratoni bajnoka!

Az esemény 5 km-es, 10 km-es és félmaratoni távján szakmai bajnokságokat hirdetünk szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező informatikusok, jogászok, közgazdászok, orvosok, mérnökök és pedagógusok (az óvodapedagógustól a középiskolai tanárig) számára.

Külön versenyeinkkel lehetőséget kínálunk e szakmák képviselőinek, hogy személyes példamutatásukkal hívják fel a figyelmet a fizikai aktivitás, a rendszeres sportmozgás életminőségre gyakorolt pozitív hatására.

Külön szakmai eredménylisták

A informatikusok, jogászok, közgazdászok, orvosok, mérnökök és pedagógusok külön szakmai eredménylistákban is szerepelnek majd.

Versenykiírás

A verseny időpontja: 2021. július 24.szombat.
Rajtidőpontok: 5 és 10 km - 18 óra, félmaraton: 20 óra
Rajt és cél: Budapest, Hősök tere

Regisztráció és részvétel a szakmai bajnokságokon

A szakmai bajnokságokra történő regisztráció nem jár külön költséggel. A szakmai bajnokságokra az online nevezési felületen július 20-ig lehet regisztrálni.

Az online nevezési felületen az alábbiak szerint: "Ha regisztrálsz a szakmai bajnokságok valamelyikére, írd szakmád nevét -informatikus / jogász / közgazdász / orvos / mérnök / pedagógus- a mezőbe!"

Ha neveztél a 5 km-es, 10km-es, vagy félmaratoni versenyszámra és részt szeretnél venni az informatikusok, jogászok, közgazdászok, orvosok, mérnökök és pedagógusok számára meghirdetett szakmai bajnokságok valamelyikén, írj egy levelet rajtszámod és szakmád feltüntetésével a bajnoksagok@futanet.hu címre. A levél tárgya: "szakma neve és táv" legyen. Bővebb információ ugyanitt kérhető.
A szakmai bajnokságokon való részvétel szakirányú felsőfokú végzettséghez kötött.



fb share