BSI FélBalaton Szupermaraton 2012

BSI FÉLBALATON SZUPERMARATON

2012. március 17-18.

1. nap: Ma kezdődik a 4 napos Balatonkerülő futás. Nagy a nyüzsgés a versenyközpontban, érkeznek a futók, leadják a csapatsorrendet... 11 órakor rajtolt a mezőny, és 46,7 kilométer várt ma a futókra. Gratulálunk mindenkinek!
Holnap ugyaninnen folytatjuk!

2. nap: Gyönyörű idő várta a futókat a fonyódi rajtban. A mai a leghosszabb nap, 52,9 kilométer vár ma a mezőnyre. 10:15-től rajtoltak a futók, az előző napi eredmény szerinti párokban. Mindenki beérkezett a célba, aki még az útvonalon volt. Gratulálunk, a mai célba érkezés igazán kemény volt!
Holnap Badacsonyból indulnak a résztvevők, az összesített eredményük alapján kialakított párokban, 5-10 mp-enkénti indítással.
A MaratonFüred résztvevői 9:50-től rajtolnak Badacsonytomajból, a Strandról, a tervezett időnek megfelelően kialakított párokban, 10 mp-kénti indítással.

3. nap: Az 5. BSI Balaton Szupermaraton harmadik napján a Badacsony és Balatonfüred közötti 43,6 km vár a mezőnyre. Ma klasszikus maratoni távot is lehet futni Badacsonytomajtól a MaratonFüreden.
16:17: Valamennyi futó beérkezett a célba! Holnap reggel ugyaninnen, a balatonfüredi Tagore sétányról rajtolunk.

4. nap: Ma körbeér a Balaton körül az 5. BSI Balaton Szupermaraton mezőnye. Balatonfüredről indulva 52,2 kilométert futunk Siófokig. Az egyéni indulók 8 órakor, a csapatok 8:30-kor tömegrajttal indulnak.
Gratulálunk mindenkinek, aki a 4 nap alatt velünk futott!

Itt találod az eseményen készült fotókat.

Idézd fel az esemény legemlékezetesebb pillanatait!

FŐVÉDNÖK
vednok_drbalazsarpad VÉDNÖK vednok_krisztinlaszlo vednok_drbokaistvan vednok_balassabalázs TÁRSSZPONZOR coca cola testebreszto 2011 MÉDIATÁMOGATÓ TÁMOGATÓ

fb share