FélBalaton Szupermaraton szálláslehetőségek

Szálláslehetőségek

FONTOS TUDNIVALÓK:

1) Szállás foglalás egy-egy éjszakára: van lehetőség szállást foglalni egy-egy éjszakára is, Siófokon a Hotel Aranypartban.

2) Helyfoglalás: kizárólag a BSI-n keresztül lehetséges. Megrendelést csak írásban tudunk elfogadni a hivatalos foglaló űrlap kitöltésével a következő feltételek szerint: a fent feltüntetett árak 2010. február 19-ig érvényesek. A kiajánlott árak felnőttekre és gyermekekre egyaránt vonatkoznak. A 2010. február 19. után beérkező foglalásokra +2.000 Ft kezelési költséget számolunk fel foglalásonként.

A 2010. március 1. után érkező befizetések és foglalások intézését sajnos nem tudjuk garantálni. A foglalások csak a fizetéssel együtt érvényesek és a fizetések beérkezésének sorrendjében kerülnek rögzítésre. Érdeklődni az 1/220-8211-es vagy 0620/965-1966-os telefonszámon lehet. Üdülési csekket csak személyes megrendelés esetén (nevezési irodában vagy bármelyik versenyen az információban) tudunk elfogadni.

A helyfoglalásokat a következő módokon lehet intézni:

- személyesen intézni a BSI nevezési irodájában
- a megrendelő űrlap letölthető a www.futanet.hu weboldalról, majd kitöltve eljuttatható e-mailen a nevezes@futanet.hu címre,
- vagy faxon az 1/273-0936-os számra,
- vagy postán a BSI-nek a Budapest-1138, Váci út 152. címre.
Idővel előfordulhat, hogy bizonyos típusú szobák elfogntak, de még megrendelést kapunk rá, ebben az esetben kollégánk telefonon felkeresi a csapat kapcsolattartóját!

FONTOS! A BSI-n keresztül szállást foglaló egyéni indulókat és kerékpáros kísérőjüket a BSI hivatalos szállástól a rajtba, illetve a céltól a szállásra szállítjuk. Ezt az igényt a nevezés leadásakor jelezni kell!

3) Lemondási feltételek: az előzetes foglalások lemondását kizárólag írásban vagy személyes bejelentés esetén tudjuk elfogadni (e-mailen, faxon vagy személyesen a BSI irodájában) az alábbi feltételek szerint:

  • 2010. február 19-ig kötbérmentesen lemondható a szállás
  • 2010. február 20-tól március 1-ig 20% kötbér ellenében
  • 2010. március 1. után csak abban az esetben áll módunkban a szállás díját visszatéríteni (20%-os kötbér levonásával), ha az a lemondás után eladásra kerül.

FOGLALÓ ŰRLAP >>>

TÁRSSZPONZOR MÉDIATÁMOGATÓ Mozgásvilág_logo Funzine sztarsport logo Boss G-media

TÁMOGATÓ Fink_gyumolcs

fb share