BSI Futónagykövet - Békéscsaba - Bunzel Lívia

Név:

Bunzel Lívia

E-mail:

bekescsaba(kukac)futonagykovet(pont)hu

Melyik évben kezdett el futni:

2010.

Mire legbüszkébb a futómúltjából:

5. Balaton Szupermaraton párban való tejesítésére

Bemutatkozó:

Azon szerencsés személyek közé tartozom, akiknek a munkája egyben a hobbija is. Életvidám és kreatív vagyok. Imádom a kihívást, a pörgést, az újdonságot, ami a fodrász szakmában és a sportban is elengedhetetlen. Igyekszem megismerni az embereket, így könnyen építek kapcsolatokat. Célom, hogy mindig a maximumot, nyújthassam, folyamatosan edzem magam, többféle sportot kipróbálok. Évente újabb versenyekre nevezek és ismerek meg új embereket. Itt rengeteg inspirációt kapok a mindennapi edzésekhez. Egyik vágyamat beteljesítve 2012-ben voltam először a Nagyatádi Ironman versenyen, célba érve megfogadtam visszatérek és másokat is elhívok magammal, hogy megtapasztalhassák a mozgás örömét. Békéscsabán rendszeresen szervezünk futóversenyeket, hogy elérhető közelségben legyen azok számára, akik mozogni szeretnének, de nincs lehetőségük rá a közelben.

A futással kapcsolatos hitvallása:

A sport nem fáraszt, hanem energiát ad! Nincs annál csodálatosabb érzés ,amikor egy edzés után fáradtan és izzadtan állok a tus alatt, úgy érzem ma már tettem valamit magamért és kezdődhet a nap!

Közös futások helyszíne:

Gyülekező Békéscsabán az Árpád Fürdő bejáratánál (Árpád sor 3.), a futás 4,5 km-es, ún. Adventi körön, meg egy 1 km–es szeretet körön zajlik, a Körös-csatorna partján egy környezetvédelmi helyszínen, ahol minimális az autósforgalom és ki van világítva!

Közös futások időpontja:

Hétfő-szerda-péntek gyülekező 18:50-kor, indulás19:00-kor. Egy közös bemelegítés után mindenki a maga tempójában futhat tapasztalt segítőkkel, a neki megfelelő távot. Minden hónapban van legalább egy különleges esemény, melyet futással ünneplünk! Pl.: március 15. ünnepi futás, tűzijáték futás, versenyfelkészítő futások. Csoportunkban sok a triatlon kedvelő, így kombinált edzések és versenyek is találhatók a repertoárba. Minden rendezvényünk nyilvános!

Egyéb tudnivalók:

BSI Futónagykövetünk Facebook csoportja.

Honlapja



fb share