BSI Futónagykövet - Budapest XIII. - Csordás Réka

Név:

Csordás Réka

E-mail:

csordasreka86(kukac)gmail(pont)com

Melyik évben kezdett futni:

2012.

Mire legbüszkébb futómúltjából:

Az első félmaratonom teljesítésére, mert akkor hittem el, hogy szinte bármire képes vagyok, de arra még inkább, hogy azóta is kitartok a futásban és, hogy igazi szenvedélyemmé vált ez a sport.

Bemutatkozó:

Egy kolleganőm hatására kezdem futni, aki lelkesen mesélt arról, hogy hogyan futotta le a maratont. Előtte nem nagyon sportoltam semmit, a futás pedig főleg nem tartozott a kedvenceim közé. Eleinte 3-4 kilométereket bírtam csak futni, azt is részben sétálva. Idővel a távok nőttek, elkezdtem kisebb versenyekre járni, majd fejembe vettem, hogy mindenképpen teljesíteni szeretném a 2012-es Nike Budapest félmaratont pont a szülinapomon. Talán miután lefutottam, csak akkor hittem el, hogy valóban meg tudtam csinálni. Azóta is folyamatosan kitartok a futásban, a legnagyobb vágyam a maraton teljesítése, melyre a 2014-es évet tűztem ki magamnak. Ebben nagyon sokat segítenek a közös futóesemények. Az élményeimet, beszámolóimat a blogomban gyűjtöm: http:runrekarun.blogspot.hu/"

A futással kapcsolatos hitvallása:

Először csak feszültséglevezetési céllal kezdtem el futni és hogy legalább valamit mozogjak. Sosem gondoltam volna, hogy miket fog nekem adni ez a sport. Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lett az életem, megerősödött az akaraterőm. Sosem gondoltam volna, hogy találok egy olyan hobbit, amiben ilyen kitartó leszek. Semmi másra nem vágyok egy nap után, hogy újra futni menjek. És már másnap is. Arra pedig, hogy a futóesemények által ennyi értékes embert ismerhettem meg, sosem gondoltam volna. Szeretném, hogy mások is megismerjék ezt az érzést.

Közös futások helyszíne:

Margitsziget,XIII. kerület, alkalomtól függő

Közös futások időpontja:

Szerda 19:00 Margitsziget, Találkozó: Jászai Mari tér A többi esemény alkalomtól függ, események részletei a facebookon.

Egyéb tudnivalók:

Angyalföldi BSI Futónagyköveteink Facebook csoportja.



fb share