BSI Futónagykövet - Budapest XIII. - Garas Attila

Név:

Garas Attila

E-mail:

asarag(kukac)gmail(pont)com

Melyik évben kezdett el futni:

2011.

Mire legbüszkébb a futómúltjából:

A folyamatos fejlődésemre.

Bemutatkozó:

A sport mindig is fontos volt számomra. A gyermekkori cselgáncsversenyeket később a labdarúgásra cserélő ifjúsági sportoló múltat magam mögött hagyva, hat év labdarúgó játékvezetés következett. Fejlődésemet apróbb sérülések gátolták, maradt hát az amatőr labdarúgás, valamint a futás, amely tavaly év eleje óta töretlenül folytatódik egyre nagyobb részt követelve életemből, ezért a sérülésveszélyes "kispályázást" le is cseréltem a futásra,kiegészítve kerékpárral, úszással és konditeremmel. Írok egy futással kapcsolatos blogot is amely a http:angyalcipo.blogspot.hu/ címen bárki számára elérhető!

A futással kapcsolatos hitvallása:

A futás számomra egyfajta önismereti kérdés, s ebben a (rohanó) világban az egyik legfontosabb folyamat, önmagunk megismerése. Tudnunk kell, hol vannak a határaink, mit tudunk elérni, és mire vagyunk képesek, fizikai szinten éppúgy, mint szellemi szinten. Szokták mondani a futás a legolcsóbb sport, való igaz, ám olcsósága mellett mégis a legtöbbet adja, s itt már nemcsak önmagunk megismerésére gondolok. Képes átformálni életünket, az egészségvédelemben kiemelten hasznos sport, és a futóversenyek által megismert közösségek, és a magunk elé kitűzött sok kis cél egymás utáni teljesítésével, az abban rejlő sikerélmények felhasználásával teljesebb életet élhetünk.

Közös futások helyszíne:

Rákos-patak, vagy Margitsziget

Közös futások időpontja:

Szerda 19:00 Margitsziget, Találkozó: Jászai Mari tér A többi esemény alkalomtól függ, események részletei a facebookon.

Egyéb tudnivalók:

BSI Futónagykövetünk Facebook csoportja.



fb share