BSI Futónagykövet - XVII.kerület - Mosonczki Péter

Név:

Mosonczki Péter

E-mail:

bsi(pont)fnk(pont)17(kukac)gmail(pont)com

Melyik évben kezdett el futni:

2015.

Mire legbüszkébb a futómúltjából:

Még jelenként élem meg a "futómúltam". Ha szeretnék kiemelni egy eseményt akkor az az első és ezidáig egyetlen maratonom teljesítése 4 óra 3 perc alatt.

Bemutatkozó:

Egy barátommal találkoztam az 50-es villamoson, kérdeztem tőle, hogy hová-hová, mire mondta, futni megy. Kicsit értetlenkedtem, hogy ha már fut, miért egyedül, hiszen van "közös" barátunk aki szintén szokott futni stb… Nevetve mondtam, hogy legközelebb menjenek inkább együtt futni, és ha úgy alakul, akkor lehet, hogy még én is beszállok. Aztán beszálltam. Első alkalommal 3,5 km-t tudtam lefutni úgy, hogy abban kétszer 500 métert sétáltam. Másodjára 4,5 km-t futottam és már csak 500 métert sétáltam. Ebben az időszakban barátok, kollégák tanácsait megfogadva és az internet segítségével próbáltam fejlődni; és persze törekedtem az edzések rendszerességét kialakítani.

A futással kapcsolatos hitvallása:

Ebben a rohanó világban elég, ha Te csak.

Közös futások helyszíne:

Patakparti "bagoly" futás: Kedd esténként két irányból a Rákos-patak menti kerékpárúton; találkozó pontok: Pesti út/Csékút utca - Renault szalon; Rákoscsaba utca/Rákos-patak. Merzse-futás: szombat reggel és vasárnap délután találkozó pont: Összekötő utcai vasúti átjáró mellett

Közös futások időpontja:

Az aktuális időpontokat a Facebook oldalunkon találod.

Egyéb tudnivalók:

BSI Futónagykövetünk Facebook csoportja.