BSI Futónagykövet - Sopron - Sallay Ferenc

Név:

Sallay Ferenc

E-mail:

sopronifutok(kukac)gmail(pont)com

Melyik évben kezdett el futni:

2013.

Mire legbüszkébb a futómúltjából:

Különféle diéták és más sportok viszonylagos eredménytelensége után próbálkoztam a futással, minek következtében a súlytöbblet elolvadt, megtanultam, hogyan kell futni, edzeni sérülésmentesen, már több félmaratont teljesítettem. Szeretném átadni(esetleges negatív) tapasztalataimat. Sokan hallgatnak rám és szívesen csatlakoznak közösségünkhöz.

Bemutatkozó:

Egész életemen átnyúló edzések a visszatért gyermekkori asztma miatt elmaradtak, ami jelentős túlsúlyt okozott (+25kg). Gyógyszeres kezelésekkel tünetmentes lettem és ekkor kezdtem futni. Ahogy jöttek az eredmények, egyre motiváltabb lettem. Mindig erős volt bennem a küzdeni akarás, ami más sportokban is megnyilvánult. 2016-ban futom első hivatalos maratonomat. Számomra fontos a közösség, gyere tarts velünk te is!

A futással kapcsolatos hitvallása:

Gyere el velünk és érezz rá, hogy mekkora élmény a futás és milyen csodálatos egy nagyszerű közösségben futni. A közösség motiválttá tesz, segít és tanít!

Közös futások helyszíne:

Lővér-uszoda, Mega Sportközpont, Anger-réti sporttelep

Közös futások időpontja:

Kedd "rehab" 5-8 km; csütörtök"hegy"4-500 szint 10-15km; szombat más sport;vasárnap LSD 15-30 km; ezenkívül sok esemény, melyről Facebook oldalunkon tájékozódhatsz

Egyéb tudnivalók:

BSI Futónagykövetünk Facebook csoportja.