BSI Futónagykövet - Tata - Baráth Andrea

Név:

Baráth Andrea

E-mail:

macsesz76(kukac)gmail(pont)com

Melyik évben kezdtek el futni:

Nagyjából tíz éve már, hogy először futócipőt húztam. Igazán intenzíven 2011. óta taposom az utakat.

Mire legbüszkébbek futómúltjukból:

Volt egy futás. És egy álom. Amikor ez a kettő találkozott, akkor lefutottam a Maratont. Sok akadályt kellett leküzdenem, elsősorban önismereti akadályt. De megcsináltam.

Bemutatkozó:

Dolgozom, nevelem két gyermekemet, szinte mindig járok valamilyen iskolába, s küzdöm a napi harcokat. Nagyjából két éve ébredtem rá, hogy nem lehet kerek egész az életem, ha én magam nem vagyok egész. Mindenkinek meg kell találnia önmagát, valamit amiben kiteljesedhet. Számomra ezt a futás jelenti. A futás az ami feltölt, ha arra van szükségem, kiürít, ha tele vagyok feszültséggel, szárnyakat ad, ha repülni vágyom. Ettől vagyok boldog. S ha én az vagyok, körülöttem is mindenki az lesz. Szerencsém van, mert nagyon szép helyen élek. Tata, a vizek városa. Bár számomra inkább a vízpartok városa. Mindig az első lépés a legnehezebb. De ha azt már megtetted, a másodikat várni fogod. A harmadik már sikerélményt nyújt, a negyedik talán erőfeszítésedbe kerül, de az ötödiknél ott leszek én, és együtt számoljuk tovább a lépéseket. Hajrá!

A futással kapcsolatos hitvallásuk:

Fuss és élj! Élj és fuss! Ismerd meg önmagad, feszítsd ki a határaidat, nyílj meg a világ felé, feküdj fel a sikereid szárnyaira, és csak élvezd! Mert egyszer élsz!

Közös futásaik helyszíne:

Baj: Általános Iskola előtt

Tata: Öreg-tó, Grill melleti körpadnál

Közös futásaik időpontja:

Baj: kedd 17.00
Tata:csütörtök 17.30
Vasárnap: megbeszéljük, ha van rá igény

Egyéb tudnivalók:

BSI Futónagykövetünk Facebook csoportja.