BSI Futónagykövet - Tata - Baráth Andrea

Név:

Baráth Andrea

E-mail:

macsesz76(kukac)gmail(pont)com

Melyik évben kezdtek el futni:

2011 óta futok tudatosan és rendszeresen. 2017-ben szívbillentyű elégtelenséget diagnosztizáltak nálam, így egy hosszabb szünet következett, de 2019. januárjában ismét futócipőt húztam.

Mire legbüszkébbek futómúltjukból:

Az első Maratonomra. Itt érkeztem meg igazán.

Bemutatkozó:

Bajon élek, egy csodálatos faluban Tata mellett. Könyvelőként dolgozom, gyermekeket nevelek, kutyák, macskák, törpehörcsögök vesznek körül. Imádok itt élni, hegyek, tavak közelségében. Itt igazán jó elvonulni, olvasgatni, írni, nagyokat sétálni, és persze futni. Szerencsés vagyok, mert párom is osztozik ebben a szenvedélyben, így gyakran együtt hódítjuk meg a Gerecse ösvényeit, az Öreg-tó, a Cseke-tó partjait. A lehetőségek tárháza végtelen, aszfalt, terep, hegyek, völgyek, kiskör, nagy kör, árnyas vagy épp napsütötte sétány, minden rendelkezésünkre áll. Aki járt már Tatán, tudja, miről beszélek. Aki pedig futott már nálunk, egészen biztos, hogy visszatér. Öt éve tevékenykedek Futónagykövetként, az elmúlt másfél évben párom vette át helyemet, hogy a gyógyulásomra koncentrálhassak. 2019. januárjától együtt megyünk tovább ezen az úton. Nagyon fontos számomra, hogy a futás mindig az életem része maradhasson, számomra így kerek a világ.

A futással kapcsolatos hitvallásuk:

Fuss és élj! Élj és fuss! Ismerd meg önmagad, feszítsd ki a határaidat, nyílj meg a világ felé, feküdj fel a sikereid szárnyaira, és csak élvezd! Mert egyszer élsz!

Közös futásaik helyszíne:

Tata, Baj, Gerecse

Közös futásaik időpontja:

Rugalmas, a csoportban megbeszélt időpontokban.

Egyéb tudnivalók:

BSI Futónagykövetünk Facebook csoportja.

fb share