BSI Információ

bsi_informacio

Az elmúlt években azon dolgoztunk, hogy versenyeinken az információszolgáltatás minél gördülékenyebb, tökéletesebb legyen. Bízunk benne, hogy munkánkat siker koronázta, és a tavaly megújult külsejű sátor is elnyerte tetszéseteket. Idén is várunk benneteket a BSI budapesti versenyein, valamint a Kékes Csúcsfutáson és a Balaton Maratonon.

Itt keressetek bennünket:

bsi_info_sator_eleje bsi_info_sator_hata

A BSI Információról

Te tudod, hogy mi mindenre jó a BSI Információ? Teszteld magad! Az adott versennyel kapcsolatos információszolgáltatáson túl, sok-sok futással és versenyekkel kapcsolatos dolgot el tudsz intézni nálunk. Íme:

  1. Nevezés - Messze laksz tőlünk? Nem érsz a nevezési irodába zárás előtt, mert Te sem végzel hamarabb? Akkor nevezz nálunk, az információban! Így két legyet üthetsz egy csapásra: futhatsz és nevezhetsz egy következő rendezvényünkre.
  2. Jegyvásárlás - Idén (megfelelő jelentkező esetén) is indítunk buszt a Kékes Csúcsfutásra. Ezekre nálunk is megveheted a jegyeket. Ha részt akarsz rajta venni, nálunk vásárolhatsz jegyet.
  3. Információszolgáltatás - Természetesen információt adunk az adott versenyről. A következő versenyekről, akciókról is szívesen nyújtunk felvilágosítást, de ha problémád akadt például a Spuri előfizetéssel, gyere mindenképpen, igyekszünk segíteni és megoldani a gondokat.

Minden futót várunk szeretettel:

Az Információ lelkes csapata

fb share