Egy hónap múlva 8. E.ON Délibáb Sportfesztivál

Sportos kihívást keresel a nyárra? Július 9-én egy helyen számos sportágat kipróbálhatsz a Hortobágyon, a 8. E.ON Délibáb Sportfesztivál keretében. Lesz terepfutás, mountain bike maraton, bringatúra, teljesítménytúra, nordic walking és gyaloglás is - válassz egyet és gyere terepre!

A 8. E.ON Délibáb Futáson 7, 14 vagy 21 kilométert, azaz félmaratont lehet futni Közép-Európa legnagyobb füves pusztáján. Teljesítsd az E.ON Délibáb Félmaratont rendkívüli környezetben! Ez lesz a 2011-es FélmaratonMánia sorozat második (nyári) eseménye, valamint a BSI TerepMánia második eseménye.
A 8. E.ON Délibáb Futásra már most megválthatod retúrjegyedet a BSI-nél - július 1-ig tudsz jegyet váltani a buszra. A részteleteket az eseményinformációknál találod.

Láttad már a magyar pusztát kerékpározás közben? Ha nem, itt az ideje, hogy kipróbáld a Hortobágyon! Az E.ON Délibáb Mountain Bike Maraton és Bringatúra távjai 28,6 vagy 56,8 a kilométeres kerékpározást kínálnak. Ha szereted a kihívásokat, válaszd felkészültségednek megfelelően a 28,6 vagy az 56,8 kilométeres MTB Maraton távot! Csak nézelődésre és nyugodt kerékpározásra vágysz? Barátokkal és családtagokkal töltenéd a napot? A 28,6 vagy az 56,8 kilométeres Bringatúra várja a tekerni vágyókat!

Ha inkább gyalogszerrel szelnéd át a tájat, akkor téged az E.ON Délibáb Teljesítménytúra, Nordic Walking és Gyaloglás vár. A teljesítménytúrázók és a nordic walking-ot kedvelők a 22,7 kilométeres útvonalon ismerkedhetnek a Hortobágy szépségével, vagy ha lazábbra vennéd a túrázást, választhatod a 7 kilométeres gyaloglótávot is.

Az útvonalak minden esetben végig a pusztán kanyarognak, így a Világörökség részét képező tájon mérettetheted meg magad, miközben a táj növény és állatvilágában gyönyörködsz. A távok olyan utakon haladnak, amelyeket az év többi részében kizárólag szürke marhák, ménesek, racka juhok, illetve a hortobágyi madarak birtokolnak!

Az esemény jelszava: Próbáld ki magad a megszokottól eltérő környezetben!



fb share