Előjelentkezés a 6. Tesco FittAréna eszközös óráira hétfőtől

A budapesti 6. Tesco FittAréna kínálatában idén is lesznek olyan órák, amelyeken az eszközigény miatt csak előjelentkezés után vehetsz részt. Ezekre az órákra csak az adott órára érvényes karszalaggal rendelkezők léphetnek be a terembe. Az előjelentkezés november 21-én, hétfőn indul.

Előjelentkezéssel igénybe vehető programok:

- a Mozgástrend teremben:

  • 09.30-10.10: Varró Gyula - Step Performance
    (maximum 120 fő tud előjelentkezni)
  • 11.10-11.50: Góg Anikó - Funkcionális tréning bottal
    (maximum 140 fő tud előjelentkezni)
  • 12.00-12.40: Tihanyi Kriszta és Nagyné Szabó Anita - BOSU Explode
    (maximum 140 fő tud előjelentkezni)
  • 13.40-14.20: Antal Miklós - Fit-Ball, Soft-Ball, Tube, Body Toner
    (maximum 140 fő tud előjelentkezni)
  • 15.20-16.00: Barta Péter - SparrowBag
    (maximum 140 fő tud előjelentkezni)
- a Spinning® terem órái
(maximum 130 fő tud előjelentkezni óránként)
- a Concept 2 Regatta terem órái
(maximum 15 fő tud előjelentkezni óránként)

Az előjelentkezés menete:
1. Az eszközös órákra kizárólag azután tudsz előjelentkezni, miután megvásároltad a 6. Tesco FittAréna belépőjegyét! (Ha a TicketA vagy TEX jegyed van, akkor a jegy oldalán található vonalkód utolsó négy számjegye, ha TicketA vagy TEX online rendszerén keresztül vásároltad a jegyed, akkor a visszaigazolóban kapott azonosító utolsó négy számjegye, ha a futanet.hu-n vásároltad, akkor a visszaigazolóban kapott azonosító utolsó négy számjegye, ha postán adtad fel a jelentkezésed, akkor a postai csekk azonosítószámának utolsó négy számjegye.)
2. Kattints a www.fittarena.hu oldalon a Budapest menüpontban alatt található "Előjelentkezés az eszközös órákra" sorra!
3. Az esemény napján, a helyszínen névre szóló borítékban adjuk át neked a karszalagot, az ABC szerinti pultoknál. Az előjelentkezettek részére az ajándékcsomagokat is itt adjuk át!
4. Érkezz időben az eszközös órára! Kérjük, hogy az adott óra előtt 5 perccel legyél a helyszínen. Figyelem! A később érkezőknek már nem tudjuk garantálni a részvételt, az óra kezdete előtt 5 perccel megszűnik az előjelentkezésed alapján fenntartott helyed. Megértésedet köszönjük!

Helyszíni jelentkezés:
Az eszközös órákra először az interneten előjelentkezettek kapják meg a belépésre jogosító karszalagot. A fennmaradt helyekre az óra kezdete előtt 5 perccel a helyszínen, az adott óra terme előtti pultnál jelentkezhetsz.

Mozogj velünk az év legnagyobb fitnesz eseményén!



fb share