Mozogj és fogyj!

Szeretnél néhány kilótól megszabadulni? Vagy ennél merészebb terveid vannak, és gyökeresen megváltoztatnád az eddigi egészségtelen, mozgásban szegény életmódodat? De nem tudod, hogyan fogj hozzá? A Mozogj és Fogyj! rovatunk cikkei segítségedre lesznek.

Monspart Sarolta, a Futás Nagyasszonya kifejezetten túlsúllyal rendelkezők számára készített edzésterveket. Kattints az Edzéstervek Monspart Saroltától menüpontra, válassz a kihívások közül, nyomtasd ki az edzéstervet és fuss. Ha betartod az ott leírtakat, garantáltan célba érsz.

A Táplálkozási tanácsok rovatban olyan cikkeket olvashatsz, melyek segítségedre lehetnek, ha változtatnál az étkezési szokásaidon. Ha főzőcskéznél egy kicsit, gyorsan elkészíthető, egészséges, alakbarát és nem utolsó sorban finom étkeket a Receptek rovatunkban találsz.

Kíváncsi vagy, mások hogy csinálták? Kattints a Sikertörténetek menüre! Várjuk a te történetedet is! Írd meg nekünk a tapsztalataidat, sikereidet, vagy a kudarcaidat, hogy mások is okulhassanak és erőt meríthessenek belőle. Leveledet az info@futanet.hu címre várjuk.

Ha belevágtál az életmódváltásba, de csökkent a lelkesedésed, elbizonytalanodtál, jótanácsra lenne szükséged, olvass bele a Jó, ha tudod... menü cikkeibe!

Ha pedig társaságra, közös sportélményre vágysz, kattints az Eseményajánló-ra!



fb share