Futók kézikönyve-kezdőknek és haladóknak

Hamarosan új "futós" könyv a magyar piacon!
Ha futó vagy, ez a Te könyved! Ha futó szeretnél lenni nem hagyhatod ki!

Sally Edwards: Futók kézikönyve - kezdőknek és haladóknak című könyve szeptember elején jelenik meg idehaza a Kossuth Kiadó gondozásában. Minden idők egyik legeredményesebb Ironman triatlonistája és ultramaratonistája egy saját HZT (Heart Zone Training) pontrendszerrel alkotott edzésmódszert dolgozott ki, de persze a könyv nemcsak erről szól. A sporttudományi részeket Dr. Carl Foster jegyzi, és, hogy a könyv ne csak afféle száraz szakirodalom legyen, társszerzőként Roy M. Wallack újságiró-publicista, amatőr futó is beszállt.

Ha kíváncsivá tettünk, itt olvashatod a Kossuth Kiadó ismertetőjét (.pdf formátum).

Ki tud igazán hitelesen lefordítani egy futóknak szóló könyvet? Csakis egy futó! A fordító Turcziné Soós Évával (futó berkekben Bozót) készült interjút ITT TALÁLOD.

Ismerd meg a magyar kiadás bevezetőjét és tudd meg, hogy Kocsis Árpád amatőr futó, a BSI versenyigazgatója miért ajánlja a "Futók kézikönyvét"(.pdf formátum)?

Augusztus 31-ig kedvezményesen előjegyezheted a Futók kézikönyvét, így a várható bolti árnál 10%-kal olcsóbban, 5399-,Ft-os egységáron juthatsz ahhoz a kötethez, ami egyetlen futó könyvespolcáról sem hiányozhat!

TOVÁBB AZ ELŐJEGYZÉSI OLDALRA



fb share