Hotel Aranypart - Hotel Uni csomag

3. BSI Balaton Szupermaraton 2010. március 18-21.

Szálláslehetőségek - Hotel Aranypart-Hotel Uni csomag

A verseny hivatalos szállodái a Hotel Aranypart és a Hotel Uni Balatonfüred

Elhelyezés 1-2-3 ágyas szobákban illetve a Hotel Aranypartban korlátozott számban 4 ágyas apartmanokban (ebben az esetben a Hotel Uni-ban kétszer két ágyas szobákban). A 3. BSI Balaton Szupermaraton idejére a futóknak lehetőségük nyílik arra, hogy a verseny hivatalos szállodáiban foglaljanak szálláscsomagot a következők szerint:

1) Alapcsomag: március 18-21. (3 éjszaka)

- a csütörtöki (márc. 18.) éjszakát a Hotel Aranypartban (Siófokon) töltik a futók
- a pénteki és szombati éjszakát (márc. 19-20.) a Hotel Uni-ban (Balatonfüreden) töltik a futók
- a szobák ára magában foglalja a három éjszaka szállást reggelivel (péntek, szombat és vasárnap reggelre), idegenforgalmi adóval valamint svédasztalos meleg vacsorával a csütörtöki, pénteki és szombati napokra
- a csomaghoz extra éjszaka foglalható a szerdai (márc. 17.) és/vagy a vasárnapi (márc. 21.) éjszakára Siófokon a Hotel Aranypartban.

ÁRAK

Hotel Aranypart-Hotel Uni csomag

Alapcsomag

Extra éjszaka ár/éj (Hotel Aranypartban)

Szobatípusok

1 ágyas

43 000 Ft

12 000 Ft

2 ágyas

63 000 Ft

20 000 Ft

3 ágyas

93 000 Ft

27 000 Ft

szállás 4 főre*

128 000 Ft

36 000 Ft

Extra éjszaka: amennyiben a csapat már szerda (márc. 17.) este érkezik Siófokra, vagy a vasárnap (márc. 21.) éjjelt is még ott töltik, abban az esetben az alapcsomagon felül lehetőség van extra éjszaka foglalására.

- az extra csomag az Alapcsomaghoz foglalható pluszban
- a táblázatba foglalt Extra éjszaka árat egy éjszakára adtuk meg, tehát ha valaki a szerdai és vasárnapi éjszakára is szeretne szobát foglalni, úgy az ára kettővel szorzandó
- ez az ár tartalmazza a szoba árát reggelivel és idegenforgalmi adóval
- az extra éjszaka svéd asztalos meleg vacsorát tartalmaz.

FONTOS TUDNIVALÓK:

1) Csomagárak: a kiajánlott árak a fenti csomagokban leírtakat tartalmazzák. Nincs lehetőség a szobák típusának változtatására a különböző éjszakákon (pl: péntekre kétágyas szobát foglalnak, de szombatra négyágyasat). Öt ágyas szoba az eseményre nem foglalható.

2) Étkezések: a csomagárak tartalmazzák a reggelit és a svédasztalos meleg vacsorát, amelyeket nem lehet a csomagból kivenni. A svédasztalos meleg vacsora minden alkalommal a futók igényének megfelelően szénhidrátban gazdag lesz, több választási lehetőséggel. A versenyt megelőzően a svédasztalok kínálatát a weboldalunkon fel fogjuk tüntetni. Az Aranypart-Tagore csomag csak az első estére tartalmaz vacsorát, a második és harmadik estére nem!

3) Helyfoglalás: kizárólag a BSI-n keresztül lehetséges. Megrendelést csak írásban tudunk elfogadni a hivatalos foglaló űrlap kitöltésével a következő feltételek szerint: a fent feltüntetett árak 2010. február 19-ig érvényesek. A kiajánlott árak felnőttekre és gyermekekre egyaránt vonatkoznak.

A 2010. február 19-e után beérkező foglalásokra +2.000 Ft kezelési költséget számolunk fel foglalásonként.

A 2009. március 1. után érkező befizetések és foglalások intézését sajnos nem tudjuk garantálni. A foglalások csak a fizetéssel együtt érvényesek és a fizetések beérkezésének sorrendjében kerülnek rögzítésre. Érdeklődni az 1/220-8211-es vagy 0620/965-1966-os telefonszámon lehet. Üdülési csekket csak személyes megrendelés esetén (nevezési irodában vagy bármelyik versenyen az információban) tudunk elfogadni.

A helyfoglalásokat a következő módokon lehet intézni:

- személyesen intézni a BSI nevezési irodájában
- a megrendelő űrlap letölthető a www.futanet.hu weboldalról, majd kitöltve eljuttatható e-mailen a nevezes@futanet.hu címre,
- vagy faxon az 1/273-0936-os számra,
- vagy postán a BSI-nek a Budapest-1138, Váci út 152. címre.

Idővel előfordulhat, hogy bizonyos típusú szobák elfogynak, de még megrendelést kapunk rá, ebben az esetben kollégánk telefonon felkeresi a csapat kapcsolattartóját!

FONTOS! A BSI-n keresztül szállást foglaló egyéni indulókat és kerékpáros kísérőjüket a BSI hivatalos szállástól a rajtba, illetve a céltól a szállásra szállítjuk. Ezt az igényt a nevezés leadásakor jelezni kell!

4) Lemondási feltételek: az előzetes foglalások lemondását kizárólag írásban vagy személyes bejelentés esetén tudjuk elfogadni (e-mailen, faxon vagy személyesen a BSI irodájában) az alábbi feltételek szerint:

o 2010. február 19-ig kötbérmentesen lemondható a szállás
o 2009. február 20-tól március 1-ig 20% kötbér ellenében
o 2009. március 1. után csak abban az esetben áll módunkban a szállás díját visszatéríteni (20%-os kötbér levonásával), ha az a lemondás után eladásra kerül

fb share