Így regisztráld a 2014 km-edet 2014-ben!

Úgy döntöttél, bevállalod a 2014 km-t 2014-ben? Szeretnéd valahol gyűjteni a lefutott kilométereidet, hogy lásd, miként haladsz a vállalással?
Az Edzésonline-nal együttműködve elkészült a program regisztrációs oldala:

2014.edzesonline.hu

Nézzük meg néhány lépésben, hogyan is tudod dokumentálni a lefutott kilométereidet!

Ha már regisztrált felhasználó vagy az edzesonline.hu oldalon, akkor nagyon egyszerű a dolgod, hiszen csak belépsz az oldalra, a szokásos módon berögzíted a futóedzésedet, majd mielőtt az "Edzés mentése" gombra nyomnál, az edzésadatok legalján, az "edzés leírása" és az "album" mezők alatt találsz egy "Felajánlom az edzést" mezőt, itt a legördülő menüből kiválasztod a "Gyűjts 2014 km-t 2014-ben kampányt" és elmented az edzést.
Ezzel az edzésed bekerül a többi edzésed közé az EO oldalán, valamint ha átlépsz a 2014.edzesonline.hu oldalra, ott is megtalálod az edzéseid között.
Így nem kell kétszer rögzíteni, viszont a 2014-es oldalon láthatod, hogyan állsz a vállalt teljesítéssel, mekkora távod van még hátra az évben, a hónapban vagy a héten.

Ha még nem vagy regisztrált tagja az Edzésonline közösségének, akkor a két oldal közül bármelyiken megejtheted a regisztrációt.
Ezután kedved szerint, bármelyik oldalon rögzítheted az edzéseket, fontos, hogy ha az edzesonline.hu oldalon rögzíted, akkor a fentebb leírtaknak megfelelően fel kell ajánlanod az edzést a "Gyűjts 2014 km-t 2014-ben kampányba".

Mindenki maga dönti el, melyik felületen rögzíti az edzéseit:

  • Ha minden részletre kiterjedően szeretnél dokumentálni, statisztikákat nézni az edzéseidről, blogolni, követni futótársaid edzéseit, azaz egy profi online edzésnaplót szeretnél használni, akkor a te felületed az edzesonline.hu.
  • Ha szigorúan csak a 2014 km-edet szeretnéd néhány alapadat megadásával adminisztrálni, azt megnézni, hogyan állsz a teljesítéssel, mennyi van még hátra, a program statisztikáit, toplistáit nézegetni, akkor a 2014.edzesonline.hu a te oldalad.

A rögzített edzések egy regisztrációval mindkét oldalon gyűlnek, így bármikor válthatsz a kettő között, nem kell újra berögzíteni őket.

Ha mindezzel megvagy, nézd meg, hogyan gyűjtögetnek mások, és dicsekedj nyugodtan el a magad kilométereivel! Csatlakozz az idén 2014 kilométert futók már most is hatalmas facebook csoportjához, légy tagja ennek a vidám, céltudatos és elszánt közösségnek! >>> Kattints ide!

Jó futást, jó gyűjtögetést, jó dokumentációt kívánunk, hajrá, gyűljenek a kilométerek!



fb share