K&H mozdulj! félmaratonváltó rajt 12:00

Kedves Futótársaink!

Tovább tart a futóőrület 2014-ben, és mi ennek nem szeretnénk gátat szabni!

Eredetileg a váltók létszámát limitáltuk, de a nagy érdeklődésre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy elállunk ettől a tervtől, mindkét váltóra korlátlan számú nevezést fogadunk el.
A pálya futhatósága és a zsúfoltság elkerülés érdekében ehhez a verseny időrendjén változtatnunk kellett:

  • A félmaratonváltók rajtidejét 10:30-ról 12:00-ra módosítjuk
  • a maratonváltó és az egyéni félmaraton rajtideje változatlanul 10:30.
A 12:00-ás rajt a rajt/cél kapuból lesz, viszont így a már folyó maratonváltó és egyéni félmaraton mezőnyébe indítjuk a félmaratonváltó csapatokat.
Természetesen ez az időmérést nem érinti, hisz a váltóboton elhelyezett chip nettó időt mér.

A rajtidőpont változása még egy dolgot hoz magával, a helyszínen a rajtcsomag átvételére a félmaratonváltók részére csak 10:00-11:30-ig lesz lehetőség.

Amennyiben a félmaratonváltó csapatban egyéni félmaratonista is indul, számára lehetővé tesszük, hogy 12:00-kor rajtoljon. Sajnos az egyéni verseny díjazottjai között így ő nem lehet érintett, de az eredménylistában szerepelni fog.
Amennyiben az egyéni félmaratont is teljesítő félmaratonváltó csapattag az egyéni félmaratoni dobogós helyekért is futna, csak a 10:30-as rajttal indulhat, de a félmaratonváltó csapat váltóbotját természetesen nem viheti magával, hisz a félmaratonváltó rajtja 12:00.
A félmaraton teljesítése után a csapatuk színeiben is futhatnak, de ekkor az egyéni rajtszámukat már nem viselhetik vagy helyette másik futót kell keresni a csapatba.
A csapatban futó egyéniek rajtideje automatikusan 12:00, amennyiben a 10:30-as rajttal indul a nevezes@futanet.hu címre küldött levélben május 25-ig jelezze, hogy az időmérőket tudjuk erről tájékoztatni.

Bízunk benne, hogy ez a változás nem tántorít el egyetlen félmaratonváltó csapatot sem az indulási szándékától!
Ha azonban mégis, a nevezési díjat visszautaljuk vagy jóváírjuk és így 2015 végéig bármely másik BSI felhasználható.
Amennyiben a május 1. előtt benevezett félmaratonváltó csapat a rajtidőpont változás miatt nem tud indulni a versenyen, kérjük , hogy legkésőbb május 25-ig jelezzétek a lemondást a www.futanet.hu oldalon található űrlap kitöltésével úgy, hogy a megjegyzésben feltüntetik: a nevezési díj visszafizetését kérk vagy a 2015 végéig történő felhasználás mellett döntöttek-e.

fb share