Nevezések visszaigazolásaA NEVEZÉS VISSZAIGAZOLÁSA

Irodai nevezés visszaigazolása

Abban az esetben, ha a BSI irodájában személyesen nevezel egy eseményre, a nevezésedről visszaigazolót adunk. Ha az eseményhez már van rajtszám kiosztás rajtszámot tartalmazót, ha még nincs, általános visszaigazolót kapsz. Mind a kettő rajtszám, rajtcsomag és chip átvételére jogosít a megjelölt eseményen. Fontos, hogy ezt a visszaigazolót hozd magaddal a rajtszám átvételéhez, vagy add oda annak, aki helyetted átveszi. Ellenkező esetben nem adjuk ki a rajtszámot. Külön emailt nem küldünk!Online nevezés visszaigazolása


Ha online neveztél eseményünkre és a regisztrációt követően, bankkártyával ki is fizetted azt, a fizetést követően, az általad megadott e-mail címre egy visszaigazoló levelet kapsz a rajtszámoddal! (ha az adott eseményre már kiosztásra került)


Kedves ...!

Örömmel fogadtuk nevezésedet az alábbi eseményre:

7. Tour de Tisza tó, 65 km

Rajtszámod: 11

Regisztrációs csomag átvétele:

BSI Nevezési Irodában: (1138 Bp. Váci út 152-156.) 2014. május 5-8-ig, 09:00-17:00 óra között

(a rajtcsomag felvétel időpontjában leadott nevezések a következő munkanap 12:00-től vehetők át)

Versenyközpontban: 2014. május 11-én (vasárnap) Rajtszám átvétel: 08:00-10:00 óra között Csomag átvétel: 08:00-18:00 óra között

Ne feledd, ez a levél visszaigazolás, amit a rajtszámfelvételkor hozz magaddal, vagy mutasd be telefonodon!

Amennyiben kérdésed, problémád van, keress meg minket a 061/220-82-11-es telefonszámon, vagy a nevezes@futanet.hu e-mail címen. Köszönjük, hogy jelentkeztél rendezvényünkre!

Sikeres felkészülést kívánunk! Budapest, 2014.01.10

BSI

Ha a fiókodba belépve nem csak magadat, hanem mást is nevezel, akkor a nevezett személy adatainak megadása után figyelj arra, hogy neki is adj meg email címet(!), mert ellenkező esetben a visszaigazoló mail nem megy ki részére. Ebben az esetben a nevezéseidnél, a nevezési tétel mellett a kis boriték jelre kattintva Te tudod kinyomtatni az ő visszaigazolóját is. (Természetesen ha nem kaptad meg, a Tiédet is itt tudod kinyomtatni.)

Fontos! Egyes levelező rendszerek (gmail, citromail,freemail)nem mindig a bejövő levelek fiókba teszik a visszaigazolókat, hanem promóciós alfiókba vagy a SPAM-ek közé. Kérjük ezeket a fiókokat is nézd át ha esetleg nem érkezett meg a visszaigazolás.

Átutalásos/e-mailen történt nevezés visszaigazolása

Ha a nevezési lapodat e-mail-ben küldted el részünkre és a nevezési díjat átutalatad, a kettő együttes beérkezése után tudjuk számodra a visszaigazoló levelet elküldeni. Ennek formátuma megegyezik a online nevezésnél találhatóval. Ahhoz, hogy a visszaigazolást el tudjuk küldeni a nevezési lapon fel kell tüntetned az e-mail címedet. Ha más nevezését is Te küldöd el, akkor az ő nevezési lapján a saját mail címét kell feltüntetni(!).

Visszaigazolásokat hetente egyszer küldünk(nagyobb események előtt többször) így az adott napon történt nevezésről nem másnap küldjük a visszaigazolásokat. Visszaigazolni csak a beérkezett nevezési lap és nevezési díj/utalás együttes beérkezése után tudunk!

fb share