Puskás Aréna Futás



Puskás Aréna Futás

2021. október 16.

Nevezni már csak a helyszínen lehet.
A nevezési díjat befagyasztottuk, ami azt jelenti, hogy az utolsó körös online árakon tudsz nevezni.

Ismerd meg futva kívülről-belülről a Puskás Arénát, hazánk legújabb, legnagyobb és legkorszerűbb stadionját!

Az eseményen kétféle távon indulhatsz: az 5 km-es Stadionkörön, vagy a Lépcsőfutáson, ahol 10 emeletet, vagyis 169 lépcsőfokot kétszer kell a lehető legrövidebb időn belül megmászni.
Természetesen itt is a rendezvényeinken megszokott fantasztikus hangulatra számíthatsz, csak ezúttal egy vadiúj helyszínen, két őrült challenge keretében!

Stadionkör:
Az útvonal az Arénán kívül indul, majd belül folytatódik, érinti mind a 4 szintet, a lépcsőházakat, a nézőteret, valamint magát a labdarúgó pályát. A rajtolás (a tervezett tempónak megfelelően kialakított 4 fős csoportokban), 15 másodpercenként történik.

Lépcsőfutás:
Az útvonal a lépcsőházban 10 emeleten (169 lépcsőfok) kerül kialakításra, a rajtolás párokban, 5 másodpercenként történik. A lebonyolítás 2 körös, azaz az 1. teljesítés után minden résztvevő még egyszer teljesíti a feladatot, a két teljesített idő alapján alakul ki a végső rangsor.

Fuss körülötte, fuss a tetején, fuss a belső körein, fuss a lelátókon, fuss a lépcsőházakban, fuss a gyepen, azaz, Fuss a PUSKÁSBAN!

TÁMOGATÓ
EMMI logó TÁRSSZPONZOR
cornexi_logo PARTNER

fb share