Rajtszám átvétel

A rajtszámot általában(a kivételeket az eseményinformációkban jelezzük) a verseny hetében hétfőn, kedden és szerdán lehet átvenni a BSI nevezési irodájában nyitvatartási időben (munkanapokon 9-től 17 óráig).

A chipes időmérésű események előtt pénteken a nevezési iroda zárva tart, ezért kérünk, hogy ha ilyen versenyre akarod felvenni a rajtszámot, vagy ilyen verseny előtt szeretnél nevezni valamire, akkor hétfőtől csütörtökig látogass el hozzánk (kivétel ez alól a Budapesti Nemzetközi Félmaraton és Maraton, amelyek esetén az iroda már csütörtökön is zárva tart, így a rajtszám és rajtcsomag felvételre a BSI nevezési irodájában hétfőtől szerdáig van lehetőséged).

Amennyiben nem a nevezési irodában veszed fel a rajtszámodat, úgy a verseny hétvégéjén, a versenykiírásnak megfelelő időszakban tudsz érte jönni. Az előnevezetteknek külön asztala(i) van(nak). Hozd magaddal a visszaigazolásként kapott szelvényt vagy ha ilyened nincs, akkor a befizetést igazoló bizonylatot (amennyiben chip-es a verseny, úgy a chip letéti díjat se felejtsd otthon!)

Amennyiben csak a verseny napján akarod felvenni a rajtszámodat, úgy kérünk, hogy legalább másfél-két órával a rajt előtt gyere, mert a helyszíni átvétel időigényes.



fb share