Actimel 10 km - frissítés

Frissítés

Rajt előtt a rajtterület mellett vízvételi lehetőség (sorcsapokat állítunk fel a rajtbeálló zónák közelében)

Táv (km)

Helyszín

Kínálat

3,5

Ferdinánd híd alatt

víz, Gatorade, banán, citrom, szőlőcukor, Pepsi Cola, kalcium- és magnézium-ital

7

Városligeti körút, (a Paál László útnál)

víz


Célba érkezés után a célterület közelében vízvételi lehetőség (sorcsapokat állítunk fel, melyeknél lehetőséget biztosítunk vízvételre)

Frissítőállomások áttekintése >>>

Az útvonal, és ennek következtében a frissítő állomások helyei a fővárosi út- és hídépítések, a városligeti munkálatok és egyéb tényezők figyelembe vételével változhatnak.

* Az útvonalon kialakított frissítő állomásokon 1 köbméteres gyűjtőedényeket helyezünk el, első sorban az üres poharak gyűjtésére.

  • A konténereket az útvonal 2 oldalán találod majd, az utolsó frissítőasztalt követően.
  • Az utolsó konténert az állomás végétől 50 méterre helyezzük el, ezt külön táblával is jelezzük. Kérjük legkésőbb ebbe a konténerbe dobd be a frissítő állomásról magaddal vitt hulladékot!
  • Az útvonalon keletkezett bármilyen hulladékot kérjük, ne dobáld szét, hanem a frissítő állomásnál elhelyezett edényekbe dobd bele.
  • A célfrissítésnél, illetve a rendezvény teljes területén szelektív gyűjtésre alkalmas konténereket helyezünk el.
  • A konténereken felirattal jelöljük, hogy milyen típusú hulladékot dobjatok bele.

Hasznos:
- A frissítőállomásokon a poharas frissítőt csak a mezőny elejének és a végének tudjuk kézbe adni. Amikor a futók sűrűn érkeznek már neked kel elvenni az italodat.
- A frissítőállomásoknál keletkezik gyakran a legnagyobb baj. Ne próbálj meg becsúszni két futó között egy gyors italért vagy ételért. A futóversenyen is tartsd be az alapvető illemszabályokat, várd ki a sorod és emlékezz rá, hogy gyakran a távoli végen vannak kevesebben. Ne vegyél el többet, mint amire szükséged van, mert valószínűleg számos futó lesz mögötted, akiknek még nálad is nagyobb szüksége lehet a frissítésre.

fb share