Spuri Futómagazin


Lapozz bele az aktuális lapszámba!

Az előfizetési játék folytatódik - nyerj minden számmal! Kattints ide a részletekért!


A több mint 100 oldalon megjelenő magazin kizárólag a futással, a futókkal foglalkozik. Tanácsokkal segíti őket, s olyan helyekre, versenyekre vezeti el őket, amilyeneken még talán sosem jártak. Lehet, hogy épp az újság ad kedvet egy-egy külföldi megmérettetésre, egy-egy cikk inspirál belekóstolni a futás új módozataiba. Egy-egy portré példája nyomán talán még többen kapnak kedvet éppen ehhez a sporthoz, vagy segítenek a gyakorlottabbaknak is új célok eléréséhez.

Mindezt elérhető áron nyújtjuk. Előfizetve egy szám ára nem több mint egy tasak energiazselé. Egy éves előfizetés olcsóbb, mint egy technikai futópóló. És ennyiért évi négyszer 100 oldal futást kínálunk, érdekes olvasnivalóval, hasznos tanácsokkal. A lap minden évszakban megjelenik: márciusban, júniusban, szeptemberben és novemberben olvashatod a futóvilág legfrissebb híreit, legjobb történeteit, legnagyobb sztorijait és legújabb tanácsait.

A színes, 100 oldalas magazin tartalmából:

  • hazai és a nemzetközi futó-élet hírei
  • edzéstervek
  • orvosi tanácsok
  • interjúk profi és amatőr futókkal
  • legújabb futófelszerelések
  • táplálkozási tanácsok

>>> Itt léphetsz be az előfizetési oldalra a további információkért.

Akció! A BSI nevezési irodájában megvásárolhatók a Spuri Futómagazin 2012-es és 2013 számai, melyből bármely, akár az utolsó 4 számot is megvásárolva 3400 forint helyett mindössze 2000 forintot kell fizetned. De ha magad szeretnéd kiválasztani, melyik számot szeretnéd megvenni, akkor számonként 600 forintért ezt is megteheted - ez az ár azonban a legfrissebb számra ebben az esetben nem vonatkozik. Az akció a készlet erejéig érvényes!



fb share