Új termékek a Spuri Futóboltban: adidas 2011 őszi/téli futócipők érkeztek!

Response Cushion 20WHa készülsz az őszi futószezonra, mutatunk néhány futócipőt, amiben teljesítheted az általad választott távokat! Megérkeztek az adidas 2011 őszi/téli női és férfi Response Cushion 20, férfi Supernova Glide 3 és Supernova Sequence 4 futócipői!

Valamennyi cipőben megtalálhatod a jól szellőző, hálós felsőrészt, az adiPRENE ütéscsillapítást a saroknál, a különálló ForMotion sarokrészt, mely egyenetlen talajra érkezéskor elmozdul, így a láb nem csavarodik, nem sérül, és ezáltal növeli a stabilitást és a kényelem érzetet. Mind a 4 típus kompatibilis a miCoach-csal.

Response Cushion 20MA Response Cushion 20 és a Supernova Glide talpán Blown Rubber kifújt gumi található, mely, ellentétben a kemény gumival, könnyebb és jobban tapad. Ezeket a cipőket normál lábra, kemény talajra ajánljuk.

A Supernova Glide 3 és Supernova Sequence 4 cipőkben a Torsion System felel a stabilitásért és a talpív alátámasztásért, a cipők lábközép részébe helyezett betét hajlékonyságot és fokozott csavarodási képességet tesz lehetővé, így segítve a láb elülső és hátsó részének egymástól függetlenül való mozgását, miközben a lábboltozatot stabilan megtámasztja.Supernova Glide 3M

A Supernova Sequence 4 egy stabil, alátámasztott cipő, amit kemény talajra ajánlunk. A geoFit cipőbelső-kialakítás az anatómiai szükségleteknek megfelelően a cipő bokarészénél és a nyelvben elhelyezett párnák segítségével teljes kényelmet garantál. A ProModerator középtalprész rendkívül stabil, ugyanakkor tartós, amely nagyfokú rugalmasságot és dinamikus elrugaszkodást tesz lehetővé. A cipő talpán Sticky Rubber jól tapadó fújt gumi van.

Ár:
Supernova Sequence 4Mnői Response Cushion 20W: 26.990 Ft
férfi Response Cushion 20M: 26.990 Ft
férfi Supernova Glide 3: 32.990 Ft
férfi Supernova Sequence 4: 34.990 Ft

A cipők széles méretválasztékban kaphatók!

Az újdonságok mellett továbbra is akciós termékekkel, egyedi akciókkal várunk benneteket, részletek a Spuri Futóbolt aktuális akcióinál.

Club Metropol kártyával 6% kedvezmény egész évben.

Spuri Futókártyával a SPURI Futóboltokban 6% kedvezmény jár minden termékre.



fb share