Virtuális Vivicittá - 2 napos tavaszi km gyűjtő hétvége

Fusson Vivicittát az egész ország ezen a hétvégén - csatlakozz Te is a Virtuális Vivicittához március 31-én és április 1-jén! Azok, akik nem tudnak ott lenni a Margitszigeten a vasárnapi 27. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson, online csatlakozhatnak a kilométergyűjtéshez!

Felhívásunk nyomán februári Télűző km gyűjtésünkhöz 795-en csatlakoztatok, és 11 697 kilométert futottatok országszerte, ami igazán szép teljesítmény. Közös akciónk eredményét pedig mindnyájan láthatjuk, ha kinézünk az ablakon: itt a tavasz! Szekrénybe tehetjük végre a téli futóruhákat, itt a szezonja a rövidnadrágos, egy szál pólós futásoknak. Örüljünk együtt a megújuló természettel, köszöntsük a 27. Telekom Vivicittá Városvédő Futás hétvégéjén a tavaszt országos közös futással.

A tavalyi 26. T-Home Vivicittá Városvédő Futásra 15.050-en neveztek, és az indulók 105 ezer kilométert futottak az eseményen! Ebben az évben azoknak is lehetősége lesz csatlakozni ehhez a teljesítményhez, akik valamilyen okból nem tudnak ott lenni a Margitszigeten.

Melyik megye, település lesz a legaktívabb a tavaszi km gyűjtésben? Tedd hozzá a magadét!

Itt rögzítsd a lefutott távot!

Csatlakozz a Virtuális Vivicittához, ha futsz ezen a hétvégén!



fb share