24. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztivál


Október 4-én a futóké lesz a főszerep Budapesten. A futás kedvelői a főváros legszebb részein keresztül futva teljesítik választott távjukat - a mezőny hatalmas, mintegy tizenötezren húznak futócipőt ezen a napon.


A kínálat széles, a maratontól egészen a 600 méterig mindenki találhat magának kedvenc futótávot, melyen elindulhat. A maraton 42,195 kilométerét az egyéni mellett három és öt fős váltóban is lehet teljesíteni, valamint egyedülálló módon 30 kilométer teljesítésére is van lehetőség a nap folyamán. A rövidebb távok hívei Minimaratont (7,2 km) és Maratonkát (3,5 km) is futhatnak, de a gyaloglókat is várja az esemény, a családok pedig közösen teljesíthetik a 600 méteres Családi Futást.

Gyere el, és légy részese az ország legnagyobb futóeseménynek, akár futóként, akár szurkolóként, vagy egyszerűen csak érezd jól magad programjainkon az 56-osok terén!

Rajtok és távok:

10.00: Maraton (42,195 km)
10.15: Minimaraton (7 km)
10.45-11.20: 30 km (rajt a Pesti Alsó Rakparton)
10.50: Maratonka (3,5 km)
11.05: Gyaloglás (3,5 km)
11.45: Családi Futás (600 m)

Póló a maratonistáknakPóló a maratonistáknak Sportzsák a maratonistáknak és a 30 km indulóinakSportzsák a maratonistáknak és a 30 km indulóinak


Póló a váltósoknakPóló a váltósoknak Baseball sapka minden indulónakBaseball sapka minden indulónakA Felvonulási téren egész nap színes programokkal várunk. Ha megismerkednél vagy ki is próbálnál más sportágakat, megkóstolnád a legújabb reform ételeket, egészségügyi szűréseken vennél részt, ne siess haza célba érés után!

Az alábbiakban találod a Futófesztivál és a Felvonulási tér további programkínálatát - kattints, és böngészd a programokat!

NAGYSZÍNPADI PROGRAM

FITNESZ

EGÉSZSÉGES TERMÉKEK KÓSTOLÁSA

CIVIL FALU

ADJ VÉRT, VEGYÉL RÉSZT EGÉSZSÉGÜGYI SZŰRÉSEKEN

MÚZEUM ÉS ÁLLATKERT LÁTOGATÁS RAJTSZÁMMAL


SPAR_logo_nagy


24. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton - 2009. október 4.

online nevezek most

Névadó főszponzor SPAR_logo Kiemelt társszponzor asics coca cola testebreszto Danone_logo Lipton_logo Társszponzor timex London Stúdió Fővárosi Vízművek Ramada_Resort_Budapest Aquaworld_logo Kiemelt médiatámogató Juventus metropol port.hu Médiatámogató mix_magazin Professzional_logo Govsys_logo Exit magazin logó Funzine Diéta és Fitnesz Boss csaladi_lap Ideál magazin sportkapu pesti_musor Realsign media G-media Támogató budapest_logo Ticketpro_logo Fovarosi_Allatkert Mucsarnok Neprajzi_muzeum Kozlekedesi_muzeum kajak_kenu_szovetseg

fb share