A barátom édesapja tiszteletére teljesítem a maratont

A tiszaújvárosi Bűdi Tibor fő célja idén, hogy 4 órán belüli maratont szeretne futni október 4-én, a 24. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton keretében.

Tavaly nagyon jól éreztem magam a tavalyi maratonon - meséli Tibor - bár volt bennem egy kis félsz. A maraton ugyanis októberben volt, én pedig csak júliusban kezdtem el futni, így a felkészülésem 3 hónaposra sikeredett. A barátaim mondták, hogy lesz a Nike Budapest Félmaraton szeptemberben, és hogy fussuk le együtt. Annyira fantasztikusan éltem meg ezt a versenyt, hogy nem volt megállás, le szerettem volna futni a maratont is. Egyetlen cél lebegett előttem: lefutni belesétálás nélkül. Ez sikerült, az időm pedig 4:09:12 lett.

A tavalyi maraton óta folyamatosan készülök, heti 3-4 alkalommal futok. Az idén januárban elhunyt a legjobb barátom édesapja, és megígértem a barátomnak, hogy az édesapja emlékére ismételten lefutom a maratont. Egy egyedi készítésű pólót is kaptam, ebben tervezem lefutni a távot: a legfőbb cél a 4 órán belüli maraton!fb share