A héten felveheted a rajtszámod és a rajtcsomagod a Fuss Budapest Triora!

Ha háromfős csapatban indulsz a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonon, a héten felveheted a rajtszámod és a rajtcsomagod. Ha még nem neveztél a Fuss Budapest Triora, augusztus 26-ig még megteheted!

Teljesítsd a félmaratont háromfős váltóban! A Fuss Budapest Trion 5 km - 8 km - 8,3 km elosztásban futhatjátok a távot.

2011. augusztus 22. és 26. között veheted fel a Fuss Budapest Trio rajtszámodat és rajtcsomagodat a BSI nevezési irodáján, 09:00 és 17:00 óra között, vagy a helyszínen a versenyközpontban szeptember 3-án 12:00-tól 18:00-ig.
Figyelem! Az esemény napján, szeptember 4-én a rajtcsomagot nem lehet felvenni!
Az időtöket chip-pel mérjük, bokára rögzíthető tépőzáras szalagon kapjátok, és váltáskor ezt kell átadni a következő futónak. A csapat egy darab chip-et kap, ennek letéti díját (1 db 1000 forintos bankjegy!!!) a rajtszám és chip felvételekor kell leadnia. A chipet célba érkezés után a versenyközpont erre kijelölt, táblával jelzett asztalainál lehet visszaváltani.

Ha még nem neveztél, augusztus 26-ig online vagy személyesen a BSI-ben is megteheted. Szeptember 3-án még a helyszínen is nevezhetsz a versenyközpontban 12:00-tól 18:00-ig. Figyelem! Az esemény napján, szeptember 4-én erre a távra nem fogadunk el nevezést!

Beneveztél már a Fuss Budapest Triora?fb share