A Tesco FittAréna jótékonysági akciójának eredménye

Mindenki, aki ezen a télen jegyet váltott a Tesco FittAréna sorozat 7 helyszínének egyikére, egyben támogatta a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetet. Minden megvásárolt belépőjegy árából nettó 160 Ft-ot átutaltunk a szervezetnek, összesen nettó 952 160 Ft gyűlt össze!

A Tesco, a legnagyobb hazai fitneszrendezvények támogatója és az azokat szervező BSI a korábbi évekhez hasonlóan jótékonysági akciót szervezett. A tavalyi budapesti 6. Tesco FittAréna résztvevőinek köszönhetően 460 160 forintot, a rendezvénysorozat 6 vidéki állomását követően pedig 492 000 forintot tudtunk az alapítványnak adományozni.

Az 1991-ben alakult Magyar Ökumenikus Segélyszervezet alapító okiratában megfogalmazott célja, hogy segélyszervezeti, karitatív munkát lásson el együttműködve a társadalom legszélesebb rétegeivel a rászorulók hatékony megsegítése érdekében. Célja továbbá, hogy évente megszervezett Szeretet.éhség kampányán keresztül támogassa a felhívásban megnevezett hátrányos helyzetű embertársait.

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet különös figyelmet fordít a gyerekekre és azok családjaira. Cél a gyerekek veszélyeztetettségék a megszüntetése, a családok megerősítése. Az intézmények szolgáltatásaikon keresztül segítséget nyújtanak az utcán csellengő gyerekeknek, a családon belüli erőszak elől menekülő családoknak, a családok működését, stabilitását veszélyeztető problémákkal küzdő embereknek és családoknak.

Köszönjük, hogy te is segítettél!fb share