18. alkalommal is fuss velünk a csúcsra - már lehet is nevezni!

A minap ellepte a hó a Kékest és környékét, akkor az volt a hír. Most viszont az, hogy néhány perccel ezelőtt elindult a nevezés a következő, a sorban már a 18. Kékes Csúcsfutásra! És míg a hóból már csak tócsák maradtak, addig a nevezés az ország tetejét meghódító futásra innentől folyamatos. Ez azért jó dolog, nem? Nevezz, és 2015 június 6-án fuss fel velünk te is, fotózkodj a kőnél, és légy nagyon büszke!

Büszkének lenni magadra nagyon könnyű lesz - éppen azért, mert feljutni nem lesz olyan egyszerű... 11,6 kilométer futás SZINTE csak felfele (azért "szinte", mert a legendák szerint van vagy négy méter, ami picit lejt, és a rajtegyenes is sík), eme 11,6 kilométer le(fel)futása alatt pedig 671 métert kell megtenni felfelé, ennyi a szintemelkedés.

De van egy jó hírünk: mindenki felér, még az alföldről soha életében ki nem mozduló futó is, hiszen idő van elég, s az útvonalon pedig frissítő, zuhany - és főleg a csodálatos kilátás - csak téged szolgál majd. Kedvet kaptál hát? Fél évig semmi mást ne képzelj el, csak hogy megérinted a csúcskövet a célban, Magyarország tetején. És közben persze ne felejts el futni sem, készülni, hogy maradjon elég erőd egy igazán őszinte mosolyra a végén.

Nevezz most, készülj, gyere velünk fel a Kékesre!fb share