Gyűlnek a cipők a rászorulóknak - hozzatok még!

Mint arról már hírt adtunk, a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezetével közösen futócipő- és sportruhagyűjtést szerveztünk a 29.Telekom Vivicittá Városvédő Futás alkalmából. Ha már úgyis erre jársz rajtszámot felvenni, hozd magaddal már nem használt, de még jó állapotban levő cipőd, sportruhád, és dobd be a Spuri futóbolt előtti dobozba - valaki örülni fog neki!

Ha van tehát feleslegessé vált használt, futóruházatod vagy sportcipőd, most segíthetsz vele azokon, akiknek ez a sportolás, futás lehetőségét jelentheti. Egy használt futócipő, ha jó állapotban van, még sokáig hordható a mindennapi életben, a futóruha pedig, ha csak kopott, régi, de nem szakadt, még hosszú ideig szolgálhatja viselőjét sportolás közben. Segíts azoknak, akik futnának, sportolnának, de nincs hozzá megfelelő ruházatuk, segíts azoknak, akik szívesen hordanák még jó, de futásra már nem használt cipődet! Neked ez nem kerül semmibe, másoknak mégis nagy segítség.

Hozd magaddal már nem használt futócipődet, futóruhádat, amikor a nevezésedet intézed, a rajtszámodat veszed fel, vagy új cipőt vásárolsz a Spuri Futóboltban. Az adományodat a BSI nevezési irodájával szemben elhelyezett dobozban gyűjtjük április 3-ától.

A gyűjtés a 29.Telekom Vivicittá Városvédő Futás helyszínén, a Margitszigeten is folytatódik. Az összegyűlt adományokat Vöröskereszt XIII. kerületi szervezete osztja ki a rászorulóknak április 15-én.fb share