Nem kell messzire menned a Spuri Magazinért!

Ha nevezel, ha vásárolsz, mindig találkozhatsz a Spuri Futómagazinnal, hiszen nem csak a nevezési irodában, hanem eseményeinken az információnál, és a Spuri futóboltban is hozzájuthatsz Magyarország egyetlen, nem mellesleg már a 20. évfolyamába lépő futással foglalkozó szaklapjához!

Bizony, már húsz éve készül, csak a futóknak. És hogy milyen eseményeken juthatsz hozzá legközelebb? Keresd őket a következő helyeken és időpontokban:

100 oldal futás, száz oldal csak neked a kedvenc sportodról, annak nehézségeivel és szépségeivel. A tavaszi szám igazi tavaszi hangulatot hoz, garantáltan meghozza a futáshoz a kedved! Zsákbamacskát nem árulunk: a tavaszi szám tartalomjegyzékét megláthatod nagy méretben, ha a képre kattintasz.

Ha pedig jobban szeretnéd egyszerűen csak elővenni a zsebedből a metrón, akkor okos telefonoddal, tableteddel bármikor olvasgathatod a digitális változatot, amit megtalálhatsz a >>> Dimag honlapján, itt.

A száz oldalas színvonalas lapot a nyári számtól legegyszerűbben és legolcsóbban >>> előfizetve kaphatod meg, ekkor 850 forint helyett a lap csak 750 forintba fog kerülni, SPURI Aranykártyával pedig csak 675 forintot kell egy-egy számért fizetned. Megéri, erről biztosíthatunk.

A játék pedig, ami tavaly ősz óta folyik, folyamatosan megy azok számára, akik előfizettek, >>> kattints ide a legújabb nyereményekért!

Bele is olvashatsz mindig a legfrissebb számokba, ezt néhány >>> itt teheted majd meg; az oldal tartalma folyamatosan bővül.

Vedd meg, olvasd el! Reméljük, olvasóink között üdvözölhetünk téged tavasztól, előfizetőink között nyártól.fb share