Megjelent a Spuri Futómagazin idei első száma (2015 tavasz)

104 oldalas kiadványunk 2015 tavaszi száma - többek között etiópiai beszámolóval fűszerezve - már megérkezett előfizetőinkhez, s digitális formában is publikáltuk. Megvásárolható a BSI nevezési irodájában, a Spuri futóboltokban és eseményeinken is.


Ízelítőül néhány téma a Spuri idei első számából: helyszíni élmények Etiópiából és a Great Run-ról, szó lesz a doppingról, s portrét közlünk Kárász Eszterről, Hajdu Péterről és a Demeter házaspárról. De olvashattok babakocsis futónagykövetekről, sporttáplálkozási és edzéstanácsokról, érintjük a futók térdproblémáit, valamint közöljük az éves futóversenynaptárat is.

Bár a magazint komoly erőbedobással és körültekintéssel készítjük, ezúttal a 90-91. oldalon becsúszott egy elég komoly hiba a címben. Igaz, valószínűleg senki sem gondolja, hogy a 2014-es eseményeket hirdetjük 2015 tavaszán, de tény: 2014-es évszám szerepel a 2015 Futónaptár felirat helyén. Elnézést kérünk!

Magyarország első számú futással foglalkozó szaklapja minden évszakban megjelenik; márciusban, júniusban, szeptemberben és novemberben olvashatod a futóvilág legfrissebb híreit, legjobb történeteit, legnagyobb sztorijait és legújabb tanácsait. A lap megtalálható az interneten is digitális formában a Dimag honlapján (ott 600 forintért a tiéd lehet, és olvashatod telefonon, számítógépen is).fb share