Megjelent a Spuri Futómagazin nyári száma

A 136. Spuri Futómagazin, az idei nyári kiadás tartalma nagyrészt a jubileumokhoz igazodott. De szerepet kap a 104 oldalon többek között Papp Krisztina, Jegyes-Tóth Kriszta, Kovács Áron és a tolószéktől az ultratávokig eljutó Csúzdi-Hack Zsanett is.


Éppen húsz esztendeje, 1995 májusában jelent meg az első Spuri Futómagazin - többek között - erre is megemlékezünk a nyári szám kapcsán, de természetesen a futás jubileumi évének két rangos eseménye is helyet kapott a lapban, hiszen a Telekom Vivicittá Városvédő Futás 30, és a Coca-Cola Testébresztő Női Futógála 20 éve is a kerek évfordulók jegyében zajlott.

Sikerekről és érdekességekből sincs hiány. Nagy Kata 24 órás ultrafutó világbajnokságot nyert, Papp Krisztina első maratonján máris olimpiai kvalifikációs szintet futott. Bemutatunk ismert és kevésbé ismert futókat is: Jegyes-Tóth Kriszta jövőre, Kovács Áron már idén csatlakozik a 42 évesen 42 kilométert futók táborához. Csúzdi-Hack Zsanett pedig egy különleges történettel szolgál: hogyan jutott el a tolószéktől az ultratávokig.

A lapból természetesen sem a motiváció (Hogyan tűzz ki jó célokat?) sem a jó tanácsok (a nyári futásról, a sérülések elkerüléséről, a megfelelő izomerősítésről) sem maradtak ki. A táplálkozási rovat a nélkülözhetetlen 15 tápanyagtól a kulináris élvezetekig (futóbarát csokireceptek, 5 igazság a futásról és a koffeinről) tart. De a nagyvilág futóversenyeit is górcső alá vesszük: több mint tucatnyi maratont és a hazai körképet is bemutatjuk.

Íme a teljes tartalomjegyzék!

Nem fizettél rá elő és nem is tudod személyesen megvenni? Olvasd még kedvezményesebben, digitális formában a lapot!

Ha ezzel a számmal lejárt az előfizetésed vagy szimplán szeretnéd innentől mindig kézbe venni a lapot, futócipővel, félpanziós hétvégével és aláöltözettel is gazdagodhatsz! A 2015 nyár - 2016 tavasz időszakra vonatkozó előfizetési akciónk részleteit itt találod.fb share