Telekom Vivicittá Városvédő Futás - elindult a nevezés a rövidebb távokra

Ha szombat, akkor rövidebb távok! A Telekom Vivicittá Városvédő Futás egész hétvégés futóünnepének nyitónapjára azokat várjuk, akik még csak ismerkednek a futással, akik családi programot keresnek, vagy akik a gyors futótávok szerelmesei! Próbáld ki magad! Nevezz már ma!

Április 14-én, a 33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás szombati napján mindenki rátalálhat a saját futószámára.

A budapesti futóünnepet azok a váltócsapatok nyitják meg, akik együtt, a stafétát egymásnak továbbadva szeretnének hódolni a futás örömének. A 3*2 km-s váltószámra családi, baráti és kollegális csapatok jelentkezését várjuk.

A 2,5 km-s Telekom Minicittá az iskolások betétszáma, de a két sulis futam mellett egyéni nevezőknek is rendezünk futamot. Ha a gyors kilométerek szerelmesének vallod magad, vagy ha még csak most ismerkedsz a futás örömeivel, a Telekom Minicittá a Te betétszámod.

A legkisebbeket és szüleiket a Telekom Vivicittá Családi Futás várja, valamint idén is rendezünk egy futamot a fogyatékkal élő, mozogni vágyó sportbarátoknak!

A szombati nap leghosszabb távja a Telekom Midicittá.
Az idei EXTRA MEGLEPETÉS, hogy a 7 km-s futamot sikeresen teljesítő célba érőket idén befutóéremmel is megjutalmazzuk!A nap többi résztvevője egy az esemény emblémájával ellátott pamutpólóval lesz gazdagabb.
A Családi Futáson és a Fogyatékkal Élők Futamán nem tartalmaz pólót a nevezési díj. A gyaloglók esetén csak a kollektív nevezők nevezési díja tartalmazza a pólót.Távok:
Telekom Vivicittá 3×2 km váltó
Telekom Minicittá 2,5 km - iskolai nevezők 1. futama
Telekom Minicittá 2,5 km - iskolai nevezők 2. futama
Telekom Minicittá 2,5 km - egyéni nevezők futama
Telekom Vivicittá Gyaloglás - 2,5 km
Suhanj! Fogyatékkal Élők Futama
Telekom Vivicittá Családi Futás
Telekom Midicittá 7 km

Vivicittá, vagyis szeresd és ünnepeld a várost, ahol élsz!
Gyere, és éldd át a futás, de leginkább a célba érés mámorító örömét április 14-én, Budapest tavaszi futóünnepén!

A Telekom Midicittá 7 km-s távjára segítünk felkészülni is! Elektronikus formában küldött edzéstervünk a sikeres célba érésre készít fel. Iratkozz fel még ma idekattintva, és kezdd velünk a felkészülést március elején!

Ha még sosem futottál, de szeretnéd átélni azt az örömet, melyet eseményeinken látsz, neked ajánljuk Futó leszek e-edzésprogramunkat, melyet bármikor elkezdhetsz! Csak iratkozz fel, és szakértő edzéstervünk segítségével hamarabb futóvá válhatsz, mint gondolnád! Ha van benned elszántság, áprilisban már rajthoz állhatsz a rövidebb távok valamelyikén!fb share