Elindult a nevezés a 16. Jófogás Tour de Tisza-tóra

Túrázz, nézd a tájat, élvezd a mozgás örömét, vagy tekerj, száguldj, versenyezz a Tisza-tó körül május 6-án, a 16. Jófogás Tour de Tisza-tó napján! Kezdőknek és profiknak, családoknak és egyéni kihívást keresőknek is ajánljuk!

A Tour de Tisza-tó remek választás, ha a szabadban és sportolással szeretnél eltölteni egy májusi hétvégét. Ha még nem próbáltad, olvasd el a már avatott résztvevők (lent összegyűjtött) gondolatait, és biztosan kedvet kapsz!Az avatott bringásoknak és a kihívást keresőknek a 65 kilométeres tókerülő számot ajánljuk, ahol a gyorsaságodat és a versenyszellemedet is próbára teheted.

Azokat pedig, akik csak egy lazát, egy rövidet bringáznának, vagy gyerekekkel érkeznek, a 15 kilométeres túratáv várja. Bár ha elszántak vagyok, a tavat is megkerülhetitek kényelmes, tájra rácsodálkozós tempóban.

Nevezz az első között február 27-ig nagyon kedvezményes áron!Sportolj úgy, hogy közben segítesz is! Támogasd nevezéskor a fogyatékkal élő gyermekek bringázását a magyar Angelman Szindróma Alapítványon keresztül.

A Tour de Tisza-tó a BSI Fut a cég sorozatának egyik állomása, itt is gyűjthetitek a pontokat a végső győzelemért - és persze a mozgás öröméért!

Kedvcsináló filmünk után nagyon várod majd a májust. Nézd meg most:

fb share