Budapest és a futás

Az év első felében négy futóeseményen indulhatsz, ha Budapesten akarsz futni.

Április 10. - Éljen a város, szeresd a várost! Ki ne tudná, hogy ez a mondat a Vivicittá nemzetközi futómozgalom jelszava. Budapesten már 26. alkalommal lesz T-Home Vivicittá Városvédő Futás, melynek idei újdonsága a tavaszi félmaraton. De ezenkívül is négy másik futótáv, és mint minden évben, sok-sok érdekes program várja a résztvevőket. Mindez az esemény eredeti helyszínén, ismét a Margitszigeten.

Május 1. - Irány a zöld! És irány a Hármashatár-hegy! A 2. Samsung Zöldsport Fesztivál igazi sportmajális. Kerékpározással, nordic walkinggal és terepfutással várja mindazokat, akik a természetben akarnak sportolni. Az egész napos programok között mindenki garantáltan talál a kedvére valót.

Május 15. - A csapatok versenye, a barátság versenye Vagyis ez a 18. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó. Az az esemény, amelyen családok, baráti társaságok, céges és egyéb csapatok állnak rajthoz, hogy csapatban fussák a 42, vagy a 21 kilométert, vagy akár a 6,3 kilométeres minimaratont. Ez a futóesemény a közös sportélményről és a közös sikerről szól.

Június 5. - Futás a Duna mellett Ha végig akarsz száguldani a pesti oldal lezárt rakpartjain a Duna partján, akkor ezt az eseményt neked találták ki. A 8. Duna-parti Futógálán egy teljes délutánra a futóké az aszfalt. A végig egyenes útvonalon úgy futhatod át szinte fél Pestet, hogy látod a csodálatos fővárosi panorámát, átérezheted a nyár eleji Budapest hangulatát.fb share